Λεωνίδας Κακούρης: «Είναι ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του νεαρά παιδιά μέχρι να τα ραγίσει»

POP UP TEAM
/
22 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Λεωνίδας Κακούρης υπήρξε εξαιρετικά αιχμηρός πάνω στο ζήτημα του γνωστού σκηνοθέτη που κατηγορείται για παιδεραστία, αποκαλώντας τον «τέρας».

Πολύ αιχμηρός μέσω σόσιαλ μίντια εμφανίστηκε ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, ο οποίος από εχθές το βράδυ βρίσκεται υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ.

Συγκεκριμένα ο πρωταγωνιστή των Άγριων Μελισσών αναφέρθηκε στον σκηνοθέτη, αποκαλώνοντας τον «τέρα που έσταξε σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του».

Στην ανάρτηση του στο facebook ο Λεωνίδας Κακούρης λέει ξεκάθαρα ότι είναι «πολλοί» εκείνοι που γνώριζαν και επέτρεπαν στον σκηνοθέτη να ασελγεί πάνω σε μικρά παιδιά.

«Με τις “ευλογίες” πολλών , για πάνω από 30 χρόνια, το “ανίερο” τέρας , “μαγάρισε” την Ποίηση και το Θέατρο για να κάνει ψωνιστήρι και το ψώνιο του. Έσταξε μέσα σε εκατοντάδες ψυχές το φαρμάκι του. Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκκαλιές νεαρών παιδιών μέχρι να ραγίσουν και ύστερα να σπάσει όποια ήθελε».

«Γιατί; Γιατί μπορούσε! Ο Χρίστος πάλεψε. Με το σώμα αλλά κυριως με τον πιο ύπουλο εχθρό. Το μολυσμένο μυαλό ενός αδίστακτου σαδιστή. Και το νίκησε. Ίσως κάποια άλλα παιδιά …δεν τα κατάφεραν».

H ανάρτηση του Λεωνίδα Κακούρη:

leokakoyr

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved