Πελάτες σούπερ μάρκετ στήνουν χορό με τα καρότσια- Το video που γίνεται viral

POP UP TEAM
/
10 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ένα βίντεο από σούπερ μάρκετ του εξωτερικού, ίσως, και να παρουσιάζει ένα μικρό δείγμα του τι έχει να γίνει σε μπαρ και κλαμπ όταν η πανδημία θα είναι παρελθόν.

Οι πιο φωτεινές και λαμπερές περίοδοι στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ήρθαν απλά γιατί έτσι έτυχε, αλλά γεννήθηκαν από μία βαθιά, κοινωνική ανάγκη για κάτι πολύ «μεγαλύτερο», έπειτα από μία μακρά, μαύρη εποχή.

Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συμβεί στον κόσμο λίγο καιρό μετά από τα σκοτάδια που ζούμε τώρα, μετά από αυτή την εποχή απίστευτης απομόνωσης, αποξένωσης και μοναξιάς μέσα από την οποία μάθαμε σίγουρα να εκτιμούμε πολλά και μας έλειψαν τρομακτικά ακόμα περισσότερα.

Οι αγκαλιές, τα φιλιά, οι συναυλίες, τα πολυπληθή πάρτι γενεθλίων σε μπαρ και κλαμπ του κέντρου και ο χορός μέχρι το πρωί μέσα σε ένα άδειο μαζί είναι πιθανότατα, για τους περισσότερους, μερικά από αυτά και μπορεί αυτός να είναι ο λόγος που μερικοί πελάτες σε ένα σούπερ μάρκετ στις Βρυξέλλες έγιναν το απόλυτο viral όταν εντελώς αυθόρμητα άρχισαν να χορεύουν με τα καρότσια τους ανάμεσα σε πάγκους με λαχανικά και φρούτα και ψυγεία με αναψυκτικά.

Στο βίντεο που τράβηξε ένας πελάτης που έτυχε να βρίσκεται στο κατάστημα βλέπουμε ένα μίνι ξέσπασμα γιορτής με μάσκες προστασίας, χέρια υψωμένα στον αέρα και, κυρίως, ανθρώπους που είναι σκασμένοι στα γέλια με τους ίδιους τους εαυτούς. «Όταν η έλλειψη εξόδων είναι πραγματικά εμφανής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Corentin Lutgen που ανέβασε το βίντεο στο facebook.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved