Σάρα Χάρντινγκ: «Ο γιατρός μου είπε ότι τα επόμενα Χριστούγεννα θα είναι πιθανότατα τα τελευταία της ζωής μου»

POP UP TEAM
/
16 Μαρτίου, 2021

Πώς διαχειρίστηκε η 38χρονη Βρετανίδα Σάρα Χάρντινγκ, πρώην μέλος των Girls Aloud, τη διάγνωσή της με μεταστατικό καρκίνο του μαστού.

Το καλοκαίρι του 2020 η Σάρα Χάρντινγκ, πρώην μέλος των Girls Aloud, άκουσε από τον γιατρό της την είδηση που δεν θα ήθελε να ακούσει καμία γυναίκα: ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού, ο οποίος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του σώματός της. Σε ένα αυτοβιογραφικό άρθρο της, με τίτλο «Hear Me Out» η Βρετανίδα τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Τον Δεκέμβριο ο γιατρός μου μού είπε ότι τα επικείμενα Χριστούγεννα θα είναι πιθανότατα τα τελευταία της ζωής μου».

Πώς διαχειρίζεται η Χάρντινγκ τη ζοφερή διάγνωση: «Δεν θέλω να ακούσω μια πολύ συγκεκριμένη πρόγνωση. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα μπορούσε να το θέλει. Η παρηγορητική φροντίδα και η ανακούφιση από τον πόνο είναι ό,τι μετράει για εμένα τώρα».

Η ίδια πρόσθεσε πως προσπαθεί να απολαμβάνει κάθε δευτερόλεπτο της ζωής της, «όση διάρκεια κι αν πρόκειται να έχει αυτή. Πίνω ένα με δύο ποτήρια κρασί, γιατί με βοηθάει να χαλαρώνω. Το ξέρω ότι κάποιοι θα σκεφτούν ότι δεν είναι καλή ιδέα, αλλά θέλω να προσπαθήσω να περάσω καλά. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα στάδιο όπου δεν ξέρω πόσους μήνες μου απομένουν. Ποιος ξέρει, μπορεί να κάνω την έκπληξη, αλλά έτσι βλέπω τα πράγματα».

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ενώ έκανε θεραπεία για τον καρκίνο στο νοσοκομείο, πέρασε μια ακόμα μεγάλη δοκιμασία, καθώς έπαθε σηψαιμία και μπήκε σε τεχνητό κώμα και αναπνευστήρα.

Η ίδια χαρακτηρίζει τη διάγνωσή της «τρομακτική», αλλά και το «σωστό πράγμα, που έπρεπε να γίνει». Από τότε που την ανακοίνωσε, έχει δεχθεί απίστευτη υποστήριξη από τον κόσμο: «Κατακλύστηκα με συγκινητικά μηνύματα από θαυμαστές. Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου με λόγια».

Η Χάρντινγκ, σήμερα 38 ετών, γνώρισε τη φήμη μέσα από μια εκπομπή ταλέντων το 2002, όπου με ακόμα τέσσερις γυναίκες σύστησαν την μπάντα Girls Aloud, που τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς με το σινγκλ ντεμπούτο τους έφτασαν στην κορυφή των τσαρτς. Το συγκρότημα διαλύθηκε το 2013 και, κατόπιν, η Χάρντινγκ συνέχισε για λίγο σόλο καριέρα με ένα EP.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved