Η γυναίκα συγχωρεί πολλά αλλά όχι να τη θεωρήσεις δεδομένη

POP UP TEAM
/
1 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Κάπου εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες που γεννήθηκαν για να ξεχωρίσουν. Ερωτεύονται παράφορα και δίνονται απόλυτα στον διαλεκτό της καρδιάς τους. Ξεδιπλώνουν τα κομμάτια τους ένα ένα και αφήνονται σε εκείνον , τον ξεχωριστό τους.Παθιάζονται με το παιχνίδι του έρωτα γιατί δεν αρκούνται στο λίγο, τα θέλουν όλα και απόλυτα γιατί δεν τους αρέσουν οι μετριότητες στη ζωή τους. Έτσι έμαθαν και έτσι πράττουν.

Γνωρίζουν πως στο παιχνίδι της αγάπης το τίμημα είναι βαρύ ή που θα ζήσουν τον απόλυτο και αμοιβαίο έρωτα ή που θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες και τα αποκαίδια του. Γυναίκες φωτιά μα μη ξεχνάς ποτέ τους δεδομένες.

Θηλυκά που αρέσκονται να τα παίζουν όλα για όλα, κορόνα ή γράμματα.Γυναίκες που καρδιοχτυπούν για το αρσενικό τους και παρασύρονται από τα συναισθήματα που τις κατακλύζουν για εκείνον.Αφήνονται γλυκά στη μορφή του και στο άγγιγμά του.

Τυλίγονται σαν ίσκιοι και τον ακολουθούν. Θηλυκά ρομαντικά και ονειροπόλα σαν να ξετρύπωσαν από μια άλλη εποχή. Μια τέτοια γυναίκα δεν είναι όμως αφελής για αυτό ποτέ σου μην θεωρήσεις την αγάπη της δεδομένη , την ξενερώνει αφάνταστα.

Aυτής της πάστας γυναίκα ακόμα κι αν σου δόθηκε ασυμβίβαστα δε σημαίνει ότι θα υπομείνει την αδιαφορία σου , δε θα αντέξει να την υποτιμάς και να την κακομεταχειρίζεσαι. Γνωρίζει τι θέλει στον έρωτα και το διεκδικεί.

Μπορεί να έμαθε να αγαπά ανευ όρων αλλά μυρίζει αξιοπρέπεια και το σημαντικότερο έμαθε να αγαπά και σέβεται τον εαυτό της. Μη προσπαθήσεις ποτέ να την εκμεταλλευτείς γιατί μια τέτοια γυναίκα δεν συγχωρεί ποτέ να την θεωρήσεις δεδομένη και σιγουράκι.

Για αυτό σου λέω μη ξεχνάς ποτέ την αχίλλειο πτέρνα της! Δεν είναι κι ούτε ήταν ποτέ της δεδομένη σε κανέναν . Δε θα στο παίξει θύμα για αυτό μη περιμένεις να σε παρηγορήσει στην απέναντι γωνία γιατί όπως έμαθε να σκορπάει έρωτα άλλο τόσο έμαθε να αποχωρεί από την αυλαία χωρίς συμβιβασμούς.

Είναι μια γυναίκα φωτιά που στο τέλος του παιχνιδιού σας εκείνη δε θα καεί αλλά μονάχα θα σε κάψει στο περασμά της.

 

 

Κείμενο: Άρτεμις Βαμβουνάκη-loveletters.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved