«Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε»: Νίκησε το καρκίνο ο 9χρονος βαφτιστήρας του Πολυχρονίδη

POP UP TEAM
/
3 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μπορεί να έχουμε ακόμα νωπή στη μνήμη μας την ιστορία του Παναγιώτη Ραφαήλ, που μετέβη στη Βοστώνη, χάρη στη συνεισφορά όλων, για να υποβληθεί σε μια επαναστατική θεραπεία κατά της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας, όμως υπάρχει και ένα ακόμα παιδάκι που βγήκε νικητής σε μια δύσκολη μάχη για τη ζωή του, με την υποστήριξη του κόσμου.

Πριν από τέσσερα χρόνια ο Βαγγέλης, ο βαφτιστήρας του Πέτρου Πολυχρονίδη, διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου και ο νονός του με μια εκστρατεία κατάφερε να συγκεντρώσει, με επιτυχία, τα χρήματα (500.000 δολάρια) που απαιτούντο για τη θεραπεία του στο Νοσοκομείο Memorial στις ΗΠΑ. Αυτός ο μικρός μαχητής λοιπόν επέστρεψε καθαρός από καρκίνο στην Ελλάδα, όπως έγραψε, σε μια νέα, συγκινητική ανάρτηση, ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Η αγάπη έκανε για ακόμα μια φορά το θαύμα της, ανατρέποντας τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέβασε μια φωτογραφία του με το παιδί στο λογαριασμό του στο Facebook, γράφοντας στη λεζάντα:

«Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης οπότε με μεγάλη χαρά την μοιράζομαι μαζί σας!

«Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ»

»Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ. Θα κάνει για πρώτη φορά φίλους εδώ στη χώρα του, την οποία αμυδρά θυμάται αφού έφυγε πολύ μικρούλης. Τον περιμένει μαζί με τους γονείς του, μια ολοκαίνουργια ζωή γεμάτη αισιοδοξία.

»Να είμαστε υγιείς, ενωμένοι, να αγαπάμε τους ανθρώπους και να φροντίζουμε όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αλλιώς είμαστε πάμπτωχοι».

Η ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved