Τhe Secret: Εσύ ξέρεις το μυστικό κατά της φωτογήρανσης του δέρματος;

MARY POPPINS
/
5 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

To ταξίδι της ομορφιάς για εμάς τις γυναίκες δεν τελειώνει πότε και καθώς οδεύουμε σιγά σιγά προς το καλοκαίρι, η διάθεση μας για περιποίηση της επιδερμιδας γίνεται όλο και πιο έντονη. 

Ενυδάτωση, θρέψη και λάμψη είναι τα στοιχεία που αναζητώ στα προϊόντα που χρησιμοποιώ καθημερινά στο σώμα και το πρόσωπό μου. Αν και εσύ ψάχνεις φρέσκα καλλυντικά, με αγνά συστατικά από τη μητέρα φύση για το δέρμα σου, είσαι στο κατάλληλο άρθρο!

Το Dimitra Goula Boutique InstituteBoutique Institute δημιουργεί για σένα καλλυντικά με βιολογικές πρώτες ύλες, που διεισδύουν μέχρι την καρδιά των κυττάρων μας και προσφέρουν αναγέννηση στην επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω.

Εκχυλίσματα, έλαια, λουλούδια και βότανα επιλέγονται πολύ αυστηρά και χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των καλλυντικών αμέσως μετά την παραγγελία σου.

Lip Balm

To διογκωτικό gloss με χρώμα και κανέλα θεραπεύει και θρέφει τα χείλη σε βάθος. Δημιουργεί μία φυσική μεγέθυνση των χειλιών, κάνοντας τα ζουμερά. Χαρίζει ένα φυσικό φραουλένιο χρώμα, ενώ έχει υπέροχη μελένια γεύση.

 lipab

Ενυδατικό σέρουμ σώματος

Η ευεργετική δράση της βιταμίνης Ε σε συνδυασμό με το θρεπτικό λάδι αβοκάντο, προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος, λάμψη και προστασία από τη γήρανση. Η καλέντουλα καταπραΰνει τους ερεθισμούς, επουλώνει τις ατέλειες του δέρματος και το αιθέριο έλαιο της βανίλιας έχει αποτοξινωτική δράση, ενώ αρωματοθεραπευτικά εξαφανίζει το στρες της καθημερινότητας.

ladiser

The Secret- Βούτυρο σώματος

Θέλεις να μάθεις το μυστικό κατά της φωτογήρανσης και της γονιδιακής γήρανσης του δέρματος;

Το Secret είναι ένα μυστικό αιθέριο έλαιο από το Άγιο Όρος το οποίο αποτελείται από 50 βότανα, με έντονες αντιγηραντικές, επουλωτικές και αντικαταθλιπτικες ιδιότητες. Πλούσιο σε πολύτιμα Ω3 και βιταμίνες αντιστρέφει τις βλάβες τις κυτταρικής γήρανσης και αναζωογονεί σε βάθος.

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

burtt

 Το Popup.gr σε συνεργασία με το Dimitra Goula Boutique InstituteBoutique Institute κάνουν δώρο σε 5 τυχερές τα παραπάνω προϊόντα.

Ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο, δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 12/4 και ΚΕΡΔΙΣΕ τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Popup.gr Διαγωνισμός Dimitra Goula Skincare

 Και μην ξεχνάς…η ομορφιά είναι δύναμη! ❤

 

 

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι για super προϊόντα και διαγωνισμούς:

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved