Χρήστος Σωτηρακόπουλος: «Η γυναίκα μου πήγε “τζάμπα”», μιλά για την απώλεια της μητέρας των παιδιών του

POP UP TEAM
/
30 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Σε νέα συνέντευξή του ο αθλητικός ρεπόρτερ μίλησε για το πιο τραγικό γεγονός της ζωής του, αλλά και για τους λόγους που ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του στα media 

Eίναι μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες μορφές της ελληνικής τηλεόρασης, ακόμα και για όσους δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τον αθλητισμό. Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, με 40 χρόνια θητείας πλέον πίσω του, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο «Πρωινό» όπου μίλησε για την εμπειρία του από τη δημοσιογραφία αλλά και για το πιο τραγικό γεγονός της οικογενειακής ζωής του.

Όπως σχολίασε, θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που διάλεξε «το επάγγελμα που με έχει κάνει να αισθανθώ ότι δεν έχω δουλέψει στη ζωή μου». Πρόσθεσε ωστόσο ότι «ειδικά η τελευταία δεκαετία, η Ελλάδα των μνημονίων, της όλης διαχείρισης των πραγμάτων, ακόμα και η τωρινή κατάσταση με τον κορονοϊό τραυμάτισε ανεπανόρθωτα την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα media. Και σε αυτό η δημοσιογραφία έχει παίξει δυστυχώς πάρα πολύ άσχημο ρόλο».

«Δεν μπορεί να ζεις με μια δουλειά -την οποία εγώ κάνω 40 χρόνια- όπου εσύ κρίνεις και μετά, όταν κρίνουν εσένα να λες, γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Ο ίδιος πάντως διαχειρίζεται καλά την αρνητική κριτική, π.χ. στα social media: «Ό,τι και να μου πει κάποιος, ήσουνα κακός, δεν τα πήγες καλά, δεν με στεναχωρεί. Φτάνει να είναι ευπρεπές το μήνυμα. Δεν μπορεί να ζεις με μια δουλειά -την οποία εγώ κάνω 40 χρόνια- όπου εσύ κρίνεις και μετά, όταν κρίνουν εσένα να λες, γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα».

Όσον αφορά την προσωπική ζωή του, η πιο δύσκολη στιγμή, κυρίως για τα παιδιά του, ήταν η απώλεια της γυναίκας του. «Όταν φύγει η μητέρα απ’ τη ζωή, στη μητέρα, λένε, ο άνθρωπος ορφανεύει. Αυτό ήταν δύσκολο. Έγινε πριν από δύο χρόνια. Έφυγε “τζάμπα”. Πήγε να κάνει μια απλή αλλαγή στο ισχίο. Την έκανε, σηκώθηκε, περπάτησε, πήρε ένα μικρόβιο και σε λίγες μέρες έφυγε».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης του Χρήστου Σωτηρακόπουλου:

http://youtu.be/7HzbSFXPqWE

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved