Πώς ο Χορν αρνήθηκε να παίξει με την Αλίκη: «Δεν θέλω να δεθώ στο άρμα της Βουγιουκλάκη»

POP UP TEAM
/
11 Μαΐου, 2021

Οι δύο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου και οι άγνωστες λεπτομέρειες της σχέσης τους.

Το Elena’ s diary, δηλαδή το νοσταλγικό Instagram account της Έλενας Μακρή Λυμπέρη, είναι πάντα μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να θαυμάσουμε τους αγαπημένους μας ‘Ελληνες – και όχι μόνο – πρωταγωνιστές σε αδημοσίευτες φωτογραφίες, οι οποίες συνοδεύονται και με την αντίστοιχη ιστορία πίσω από αυτές.

Ποιος άλλωστε δεν θέλει να μάθει περισσότερα για τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη και για τις σχέσεις της με άλλους μεγάλους πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου;

Αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε μία σπάνια φωτογραφία της Αλίκης με τον καλό της φίλο Δημήτρη Χορν, λίγο πριν τον θάνατό του. Οι δυο τους ήταν καλοί φίλοι, παρόλο που η σχέση τους ξεκίνησε με κόντρα, μιας και ο Χορν ήταν αυτός που στέρησε το Άριστα από την Αλίκη, κατά την αποφοίτησή της από το Εθνικό, προκειμένου να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα όπως είχε πει.

Ο Χορν ως καθηγητής της Βουγιουκλάκη, είχε διακρίνει το ταλέντο και την αποφασιστικότητά της, και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο της “έκοψε” κατά κάποιον τρόπο τα φτερά, σε μία προσπάθεια να την κρατήσει προσγειωμένη.

Μία ακόμη ιστορία που δεν γνωρίζαμε, ήταν η άρνηση του Χορν να παίξει τον καθηγητή Πάνο Φλωρά στο «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», ρόλο που τελικά ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Όπως είχε πει τότε, δεν ήθελε να δεθεί στο άρμα της Βουγιουκλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήθελε εκείνος να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην ταινία, κάτι που πιθανότατα με την Αλίκη να μη συνέβαινε.

 

 

 Με πληροφορίες από womantoc.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved