Κι όμως η Βέρα Γουάνγκ μόλις έκλεισε τα 72 – Η απίστευτη σιλουέτα και τα κατάμαυρα μαλλιά

POP UP TEAM
/
13 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Βέρα Γουάνγκ, τα νυφικά της οποίας έχουν θαυμαστεί όσο λίγα στον πλανήτη, είναι μία ταλαντούχα fashion designer, η οποία διευθύνει μία τεράστια αυτοκρατορία, και καλά κάνει. Ξεκίνησε ως αθλήτρια, και μάλιστα αξιώσεων, του καλλιτεχνικού πατινάζ, γεγονός που αποτέλεσε την έμπνευσή της ώστε να αρχίσει να δημιουργεί τις εμφανίσεις των συναδέλφων πατινέρ.

Ξεκίνησε ως αθλήτρια, και μάλιστα αξιώσεων, του καλλιτεχνικού πατινάζ, γεγονός που αποτέλεσε την έμπνευσή της ώστε να αρχίσει να δημιουργεί τις εμφανίσεις των συναδέλφων πατινέρ.

Τα νυφικά μπήκαν στη ζωή της αργότερα, και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, κατάφερε να θεωρείται η κορυφαία σχεδιάστρια νυφικών στον κόσμο. Αρχικά εργάστηκε ως συντάκτρια για τη Vogue και στη συνέχεια «άνοιξε» τα φτερά της καθώς εργάστηκε ως υπεύθυνη σχεδιασμού της βιομηχανίας Ralph Lauren. Στη συνέχεια έφτιαξε τη δική της σειρά ρούχων και αξεσουάρ και η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή.

Το θέμα ωστόσο είναι άλλο: Η Βέρα λίγες μέρες πριν είχε τα γενέθλιά της. Και πού είναι το κακό σε όλο αυτό, θα αναρωτηθεί κανείς. Το κακό, φυσικά, δεν είναι πουθενά. Είναι όμως το παράδοξο. Η Βέρα Γουάνγκ λοιπόν, με την ασιατική καταγωγή, την μικροσκοπική σιλουέτα και τα κατάμαυρα μαλλιά έκλεισε τα… 72!

 

Η Βέρα Γουάνγκ λοιπόν, με την ασιατική καταγωγή, την μικροσκοπική σιλουέτα και τα κατάμαυρα μαλλιά έκλεισε τα… 72!

Ας κάνουμε τώρα τη σύνδεση της ηλικίας και του προσώπου. 

Ναι, όπως είναι ολοφάνερο η διάσημη σχεδιάστρια μόδας, ή έχει βρει το ελιξήριο της νεότητας, ή οι παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της είναι εξαιρετικές. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο των καταπληκτικών γονιδίων, αλλά αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε αν έδειχνε 10 χρόνια νεότερη και όχι… 50!

 

Όπως είναι φυσικό, τις γενέθλιες φωτογραφίες της, συνόδευσε μία φρενίτιδα με απλούς ανυποψίαστους ανθρώπους που μεγαλώνουν by the book, να εκφράζουν τον θαυμασμό αλλά και το σοκ τους, στη θέα της Βέρα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved