Το αβάσταχτο sexyness της Heidi Klum

POP UP TEAM
/
5 Ιουνίου, 2020

Φωτογραφικό αφιέρωμα στην κορυφαία Woman We Love από τη Γερμανία που πριν λίγες μέρες έσβησε τα 47 κεράκια στην τούρτα της ζωής της.

Η Heidi Klum είναι οπωσδήποτε μία γυναίκα που αγαπάμε – ή όπως θα έγραψε το αμερικανικό Esquire μία πραγματική Woman We Love. Η, ίσως, πιο διάσημη Γερμανίδα του πλανήτη έχει καταφέρει σχεδόν να εκθρονίσει την Claudia Schiffer από τον θρόνο της βορειοευρωπαϊκής ομορφιάς. Άλλωστε, η Klum δεν διακρίθηκε μόνο για τις τέλειες αναλογίες της (36-27-37) αλλά κυρίως για το ταμπεραμέντο της που καμία σχέση δεν είναι με το στερεότυπο που έχουμε για τις Γερμανίδες στο μυαλό μας: Έξω καρδιά, με αίσθηση του χιούμορ, αστραφτερό και πάντα πονηρό χαμόγελο, πλήρως απελευθερωμένη με το σώμα της, άφησε εποχή μέσα από τις αβάσταχτα sexy φωτογραφίσεις που τολμούσε και συνεχίζει να τολμάει.

H Heidi Klum που έσβησε τα 47 κεράκια στην τούρτα της ζωής της δεν ήταν ποτέ ένα τυπικό super model. Της άρεσε να παίζει με το φακό και το κοινό, να βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στον εαυτό της, να φεύγει από τα στενά όρια της πασαρέλας – δοκιμάζοντας την τύχη της στην τηλεόραση, στη μόδα και τις επιχειρήσεις.

 http://youtu.be/fv9x0CBlMD8

Υπήρξε το πρώτο μοντέλο από τη Γερμανία που συνεργάστηκε με τη Victoria’s Secret, σε αντίθεση όμως με πολλές συναδέλφους της που δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν πάνω στο ιλουστρασιόν χαρτί τίποτα περισσότερο από την τέλεια ομορφιά, η Klum άλλαζε πάντα το παιχνίδι με τις δικές της φωτογραφήσεις αλλά και δηλώσεις όπως το ότι θεωρεί αγαπημένο της χόμπι τη γυμνή ηλιοθεραπεία.

Η Heidi Klum παραμένει αβάσταχτα sexy, επικίνδυνα θηλυκή, μία πραγματική Woman We Love που γνωρίζει καλά πώς να το ποζάρει στον φακό παίζοντας με τα όρια και γκρεμίζοντας διάφορα παραδοσιακά τείχη. Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

 klu1

Για λογαριασμό της Victoria’s Secret

klu2

klu4

klu5

klu6

klu7

klu8

 

Mε πληροφορίες από esquire

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved