Jane Fonda: Η 82χρονη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Jane Fonda πρωταγωνιστεί στην πρώτη καμπάνια βιωσιμότητας του οίκου Gucci για τη συλλογή του Gucci Off The Grid και δίπλα της βλέπουμε τον Lil Nas X

Ο οίκος Gucci πλησιάζει τον έναν αιώνα ζωής του και έχει αποφασίσει να το «γιορτάσει» ξεκινώντας μία νέα εποχή για τον ίδιο και δυνάμει για όλο τον χώρο της μόδας. Έτσι, ξεκίνησε το Gucci Equilibrium, μία δέσμευση ότι βασικός στόχος του οίκου πια σε κάθε βήμα του θα είναι η ισότητα όλων των ανθρώπων και η προστασία του πλανήτη, τη στιγμή που η κλιματική κρίση φαίνεται να πλησιάζει στο αποκορύφωμά της.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, η πρώτη συλλογή βιωσιμότητας του Gucci είναι πλέον γεγονός. Η σειρά Gucci Off The Grid είναι η αρχή των Gucci Circular Lines. Πρόκειται για την προσπάθεια του οίκου να δημιουργήσει νέα ρούχα φτιαγμένα σχεδόν αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα, βιοδιασπώμενα, οργανικά και επαναπροσδιορισμένα υλικά. Το βασικό υλικό της Gucci Off The Grid είναι το ECONYL, ένα είδος νάιλον νήματος, το οποίο δημιουργείται 100% από απόβλητα που μολύνουν τις θάλασσες, όπως τα δίχτυα των ψαράδων.

Μία τόσο statement συλλογή, όσον αφορά το περιβάλλον, δεν θα μπορούσε παρά να έχει σε πρωταγωνιστικό ρόλο μία από τις πιο ισχυρές φωνές των ημερών μας στα περιβαλλοντικά ζητήματα. Κεντρικό πρόσωπο της Gucci Off The Grid είναι η ηθοποιός Jane Fonda που μετακόμισε στη Ουάσιγκτον, έτσι ώστε να ξεκινήσει το κίνημα Fire Drill Fridays, τις διαδηλώσεις για την κλιματική κρίση στην περιοχή του Καπιτωλίου των ΗΠΑ κάθε Παρασκευή.

Η 82χρονη ποζάρει με τα νέα κομμάτια βιωσιμότητας του οίκου Gucci, που διακρίνονται στις κατηγορίες των αξεσουάρ, υποδημάτων, αποσκευών και ready-to-wear. Παράλληλα, την βλέπουμε και στο βίντεο της καμπάνιας μαζί με τους Lil Nas X, King Princess, Miyavi και David de Rothschild. Σε αυτό όλοι μαζί μαζεύουν κλαδιά, ξύλα, φύλλα και σκοινιά, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα ρουστίκ δεντρόσπιτο στη μέση της πόλης, ενώ περιβάλλονται από ουρανοξύστες. Μία υπενθύμιση ότι η φύση βρίσκεται κοντά μας όπου κι αν είμαστε, αλλά και ότι ο πλανήτης μπορεί να σωθεί μόνο αν όλοι μαζί προσπαθήσουμε για αυτόν.

Η Jane Fonda σχολιάζει: «Απαιτήστε οι κυβερνητικοί εκπρόσωποί σας να επενδύσουν σε δομές καθαρής ενέργειας. Οι οικονομολόγοι σε παγκόσμιο επίπεδο συμφωνούν ότι πρόκειται για την καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε, τόσο όσον αφορά τα κλιματικά οφέλη, όσο και ως προς το υψηλότερο δυνατό κέρδος στην περίοδο της πανδημίας, που υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για δημιουργία θέσεων εργασίας».

Δείτε το βίντεο της νέας καμπάνιας Gucci Off The Grid

 

Με πληροφορίες από Look mag

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved