Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Ως πωλήτρια παπουτσιών στη Νέα Υόρκη η διάσημη ηθοποιός

POP UP TEAM
/
10 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Σάρα Τζέσικα Πέρκερ δεν είναι μόνο μια έξυπνη ηθοποιός, αλλά και μια δαιμόνια επιχειρηματίας.

Το Sex and The City την έκανε διάσημη, πλούσια και μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο της μόδας. Ο λόγος για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που εκτός από την αδυναμία που έδειχνε στα παπούτσια σε όλους τους κύκλους της καταπληκτικής αυτής σειράς έκανε και δική της επιχείρηση υποδημάτων.

Παπούτσια σατέν και γόβες με περίτεχνα σχέδια, καταστήματα σε όλη την Αμερική και τα SJP παπούτσια έγιναν διάσημα σε θαυμαστές της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του στιλ της. Όλα πήγαιναν καλά, μάλιστα ο χειμώνας που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δημιουργικός για την φανατική Νεοϋορκέζα σταρ που πρωταγωνιστούσε και στο Μπρόντγουέι με τον επί 25 σχεδόν χρόνια σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, μέχρι που ο κορονοίός κυριολεκτικά σάρωσε σαν τυφώνας τη μεγαλούπολη, κλείνοντας όλα τα θεάματα και όλα τα καταστήματα.

sjp9

Θύμα του κορονοίού, η πόλη, τα καταστήματα, τα θέατρα και με μουδιασμένη όλη την εμπορική και καλλιτεχνική κίνηση, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που πέρασε όλη την καραντίνα στο σπίτι της με τα τρία παιδιά της και διαβάζοντας βιβλία που πρότεινε και στους ακόλουθούς της στο Instagram, έφτασε η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια της βλέποντας την επιχείρησή της, όπως και πολλές άλλες, να καταρρέουν και να απειλούνται με λουκέτο λόγω της πανδημίας.

Όπως και όλοι οι κάτοικοι του Μεγάλου Μήλου, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ζει στο ρυθμό της πανδημίας που μόνο ενθαρρυντική δεν είναι η εξέλιξή της με τους νεκρούς να ξεπερνούν πλέον τους 2000 και τις προβλέψεις να μιλούν για εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της πανδημίας.

sjp7

Έτσι αποφάσισε να λειτουργήσει μόνη της το κατάστημά της στη Νέα Υόρκη, δημιουργώντας δουλειά και απασχόληση στον εαυτό της και στους υπαλλήλους της, και ενθαρρύνοντας τους πάντες να αγοράσουν από τις στοίβες απούλητα παπούτσια, αφού στη διάρκεια της καραντίνας με καθηλωμένα τα αεροπλάνα δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι πωλήσεις των προϊόντων της διαδικτυακά.

 Η ίδια όχι μόνο κάθε πρωί πηγαίνει περπατώντας στο κατάστημά της το οποίο έχει τακτοποιήσει σχολαστικά, αλλά και επικοινωνεί με καθέναν από τους πελάτες που ζητούν πληροφορίες για τα παπούτσια που φέρουν την υπογραφή της αποδεικνύοντας ότι δεν είναι μόνο μια έξυπνη ηθοποιός αλλά και μια δαιμόνια επιχειρηματίας.

sjpa5

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved