Βέρα Γουάνγκ: Το μυστικό της παντοτινής νεότητας της – Στα 70 της μοιάζει 20 χρόνια νεότερη

POP UP TEAM
/
26 Αυγούστου, 2020

Δεν είναι λίγες οι φορές, που η αγαπημένη σχεδιάστρια απασχολεί τα σόσιαλ μίντια, ανεβάζοντας φωτογραφίες, στις οποίες εκθέτει την καλλίγραμμη σιλουέτα της με τα καλογυμνασμένα πόδια και τους σέξι κοιλιακούς. Και όλοι αναρωτιούνται τι κάνει και διατηρείται τόσο φρέσκια και ποιο το ελιξίριο της νιότης της;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο αμερικανικό Harper’s Bazaar, η Βέρα Γουάνγκ αναφέρει ότι η συναναστροφή της με ανθρώπους fit, την ενέπνευσε να γυμνάζεται ακόμα περισσότερο. Εκτός από το να σημειώνει αρκετά χιλιόμετρα στο διάδρομο του σπιτιού της, αφιερώνει και λίγο χρόνο στα βάρη, χωρίς βέβαια να κάνει υπερβολές.

Επιπλέον λατρεύει την ποδηλασία, ένα σπορ που την κάνει να ξεχνάει τα καθημερινά της προβλήματα και ταυτόχρονα τη γεμίζει ενέργεια. Κάποιες φορές, αντί για ποδηλασία επιλέγει το γκολφ, στο οποίο όμως όπως παραδέχεται η ίδια, χρειάζεται αρκετή εξάσκηση. 

Πέρα από τη γυμναστική, η διάσημη σχεδιάστρια προσέχει πολύ και τη διατροφή της. Δεν πίνει αλκοόλ, αποφεύγει τη ζάχαρη και τα λίπη. Προσπαθεί να μη χάνει κανένα γεύμα, ενώ της αρέσει να υπάρχει εναλλαγή στο καθημερινό της μενού. Της αρέσει πολύ το σασίμι με καστανό ρύζι και λαχανικά, το κινέζικο μπρόκολο με κοτόπουλο και ρύζι και το ψάρι με σαλάτα. Ωστόσο, δεν ξεχνάει ποτέ να ενυδατώνει τον οργανισμό της, πίνοντας άφθονο νερό και να κοιμάται αρκετά.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved