Μάγια Θέρμαν – Χοκ: Η 22χρονη κόρη της Ούμα Θέρμαν με απίθανο φόρεμα Versace στο Φεστιβάλ Βενετίας

POP UP TEAM
/
9 Σεπτεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η 22χρονη Μάγια Θέρμαν – Χοκ στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας με το πιο όμορφο γοργονέ φόρεμα από τον οίκο Atelier Versace.

Ακολουθώντας τα βήματα πολλών απόγονων του Χόλιγουντ, η 22 ετών Μάγια Θέρμαν – Χοκ, κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ έκανε πριν από 4 χρόνια περίπου το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ και την υποκριτική ως το πρόσωπο του βρετανικού brand “All Saints”.

Ταυτόχρονα, η νεαρή που μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της, αλλά έχει και πολλά στοιχεία του πατέρα της, έκανε σπουδές στο Juilliard School της Νέας Υόρκης, ενώ έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί τόσο με τη μητέρα όσο και με τον πατέρα της.

thermanhok

Η Μάγια Χοκ πήγε στο Φεστιβάλ Βενετίας και εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της “Mainstream” μαζί με τη σκηνοθέτη Τζία Κόπολα, η οποία είναι ανιψιά της Σοφίας Κόπολα.

Για αυτή την εμφάνιση, η νεαρή επέλεξε ένα “mermaid” φόρεμα Atelier Versace, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και λαμπερές απλικέ λεπτομέρειες.

Τα μόνα κοσμήματα που πρόσθεσε στην εμφάνιση ήταν τα δαχτυλίδια της.

magia5

Απίθανο ήταν και το φόρεμα της Τζία Κόπολα από την κολεξιόν του οίκου Gucci για το 2020.

kopolagi

Το πολύχρωμο φόρεμα είναι μεταξωτό απλικαρισμένο με πολύχρωμα κρύσταλλα και παγιέτες.

magia2

Το κούρεμα αλά Pulp Fiction
Όσο για τα μαλλιά της, η νεαρή έχει υιοθετήσει ένα μοντέρνο καρέ με αφέλειες που θυμίζει το κούρεμα της μαμάς της Ούμα Θέρμαν στο θρυλικό Pulp Fiction και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.

Τι λέει ο Ίθαν Χοκ για την κόρη του
Ο διάσημος πατέρας της έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του ότι η κόρη του δεν ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για τη φήμη και την προβολή.

“Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για να μην μου ζητάει χρήματα” είπε συγκεκριμένα.

magia3

“Η κόρη μου είναι ταλαντούχα, έχει κάνει σπουδές υποκριτικής και νομίζω πως είναι όμορφη, αλλά είμαι περισσότερο περήφανος για την εσωτερική της ομορφιά” έχει δηλώσει ο διάσημος ηθοποιός.

Οπως υποστηρίζει ο πατέρας της, παρά τους διάσημους γονείς της και το λαμπρό μέλλον που δεν θα δυσκολευτεί να δημιουργήσει, η Μάγια Θέρμαν – Χοκ είναι ένα εξαιρετικά προσγειωμένο άτομο.

magia6

Ήδη το όνομά της συζητείται ως το νέο αίμα του διεθνούς κινηματογράφου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved