Γκουίνεθ Πάλτρου: Το ρούχο που φορούσε κάθε μέρα στα 90’s και είναι το αγαπημένο της νέας σεζόν

POP UP TEAM
/
10 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Γυναίκες που καθόρισαν το στυλ της δεκαετίας του ’90, Τζένιφερ Άνιστον,  Σίντι Κρόφορντ,  Γουινόνα Ράιντερ,  Γκουίνεθ Πάλτροου και άλλες.

Όλες τους φόρεσαν ξανά και ξανά το τιμημένο slip dress, ένα item που φορέσαμε όλες τότε και ξαναφορέσαμε ξανά πριν από μερικές σεζόν που επανήλθε και πάλι στην επικαιρότητα. Μαζί με αυτό τα τζιν μπουφάν, τα μικροσκοπικά παραλληλόγραμμα γυαλιά ηλίου και ένα σακάκι τόσο ξεχωριστό που ζει ακόμα μέσα στις καρδιές μας.

Ο λόγος για το δερμάτινο brazer που έφτανε μέχρι του γοφούς με δερμάτινα ή κοκκάλινα κουμπιά, ένα κομμάτι που η Γκουίνεθ το λάτρεψε και η Σίντι το έκανε το απόλυτο οutfit του αεροδρομίου. Μάλιστα η Πάλτροου έμοιαζε να το φοράει σχεδόν κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι τις βραδινές εξόδους της στο πλευρό του τότε αγαπημένου της, Mπραντ Πιτ.

Και να που και αυτό μαζί με τόσα άλλα αγαπημένα πράγματα εκείνης της εποχής επιστρέφει. Φέτος θα φορεθεί ξανά με τις ευλογίες του ίνσταγκραμ και των μεγαλύτερων brand μοδας, ενώ είναι διαθέσιμο σε όλο το εύρος τιμών.

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved