Φέτος τα Χριστούγεννα απόλαυσε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων με τα premium πακέτα ομορφιάς

MARY POPPINS
/
25 Νοεμβρίου, 2020

Η AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT φέτος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αυθεντική ομορφιά με τα ελκυστικά, limited edition premium πακέτα περιποίησης μαλλιών Glow, Hydrate και Replenish που θα βρείτε αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια, για να απολαμβάνετε μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στην άνεση του σπιτιού σας!

Βρείτε τώρα τα 3 limited edition, premium πακέτα AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Glow, Hydrate και Replenish, σε επιλεγμένα κομμωτήρια!

Τα limited edition premium πακέτα περιποίησης μαλλιών αναλυτικά:

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW – ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ, Με Χουρμά και Κανέλα

henkpink

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Ένα εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα με βάση το συνδυασμό πλούσιων, φωτεινών, πικάντικων, αποξηραμένων φρούτων, όπως νότες από χουρμά και άνθη κανέλας. Η βάση εκρήγνυται, αποκαλύπτοντας μια απίστευτα λαχταριστή γλυκύτητα και μία premium αίσθηση από γαλακτώδη ξύλα, εκχύλισμα βανίλιας και πολυτελείς σπόρους τόνκα.

Το limited edition premium πακέτο CLOW περιλαμβάνει:

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW CLEANSER
o Ένα καθαριστικό γαλάκτωμα που ενυδατώνει και σφραγίζει την τρίχα για να προστατεύσει το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά, σε συσκευασία των 300ml.

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT GLOW MASK
o Μια εντατική θεραπεία η οποία θρέφει τα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα τους, σε συσκευασία των 200ml.

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ΚΕΡΙ
o Κερί με το εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα της σειράς Glow.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE – ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, Με μάνγκο & Βασιλικό

heblue

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Το άρωμα βαμβακιού προκαλεί την ανάλαφρη αίσθηση ενός σύννεφου μέσα από ένα μοναδικό συνδυασμό αρωμάτων από πολυτελή και λεπτεπίλεπτα λευκά άνθη, μάνγκο και βασιλικό σε ένα διακριτικό μίγμα πούδρας με άνθη βανίλιας.

 Το limited edition premium πακέτο HYDRATE περιλαμβάνει:

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE CLEANSER
o Ενυδατικό προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για κανονικά έως ξηρά ή σγουρά μαλλιά, το οποίο επαναφέρει την ελαστικότητα, σε συσκευασία των 300ml.

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT HYDRATE MASK
o Εντατική, αλλά ανάλαφρη μάσκα θεραπείας, η οποία θρέφει σε βάθος τα κανονικά έως ξηρά ή σγουρά μαλλιά, ενώ παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει λάμψη, σε συσκευασία των 200ml.

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ΚΕΡΙ
o Κερί με το εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα της σειράς Hydrate.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH – ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΦΘΟΡΑ, Με Σιρόπι Σφενδάμου & Καρύδι Πεκάν

henkset

ΤΟ ΑΡΩΜΑ: Premium άρωμα περιποίησης, βασισμένο σε ένα συνδυασμό από ανατολίτικες ξυλώδεις μυρωδιές που αποκαλύπτουν απαλά και λαμπερά κύματα
ανθού frangipani και κρεμώδη πέταλα γιασεμιού, όλα αγκαλιασμένα από τη γλυκιά αίσθηση που προσφέρουν το συρώπι σφενδάμου, το μαύρο σανδαλόξυλο και το ελαιοκάρυδο.

Το limited edition premium πακέτο REPLENISH περιλαμβάνει:

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH CLEANSER
o Θρεπτικό προϊόν καθαρισμού, κατάλληλο για ταλαιπωρημένα ή εύθραυστα μαλλιά, όπου η φόρμουλα με Υδρολυμένη Πρωτεΐνη Σόγιας ενδυναμώνει και λειαίνει την τρίχα, σε συσκευασία των 300ml.

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH MASK
o Μάσκα θεραπείας που προσφέρει έντονη θρέψη για να ενδυναμώσει την τρίχα και να αναπληρώσει το περιτρίχιο, σε συσκευασία 200ml.

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ΚΕΡΙ
o Κερί με το εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα της σειράς Replenish.

Επιπλέον, με την αγορά προϊόντων Authentic Beauty Concept δώρο ένα τσαντάκι καλλυντικών ταξιδιού με το mini Strong Hold Hairspray.

henkaset

• AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT ΚΕΡΙ, To Κερί με το εξαιρετικά αισθησιακό άρωμα της σειράς Replenish

Οι συνθέσεις των προϊόντων περιποίησης και styling AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT είναι vegan*, δημιουργημένες με τη φιλοσοφία «free-from»• είναι χωρίς sulfates**, σιλικόνες και τεχνητά χρωστικά. Είναι προϊόντα με ακεραιότητα. Αγνά, φυσικά, απλά, ευχάριστα και προσεκτικά επιλεγμένα.

Η AYTHENTIC BEAUTY CONCEPT δημιουργήθηκε ως απάντηση στον καταναλωτή του σήμερα, που ζει σε μια νέα πραγματικότητα και πιστεύει στην αυθεντική ομορφιά, όπου η μοναδικότητα κι ο χαρακτήρας μας είναι αυτά που μας κάνουν όμορφους.

 hencand

Γίνετε κι εσείς μέλος του #AUTHENTICBEAUTYMOVEMENT μέσω του www.authenticbeautyconcept.gr και ακολουθήστε το @authenticbeautyconceptgr στο Instagram.

 

Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα και να ενημερώνεσαι για super προϊόντα και διαγωνισμούς:

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved