Ολίβια Παλέρμο: H fashion blogger που αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση

POP UP TEAM
/
20 Ιανουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ξεκίνησε ως ηθοποιός, συνέχισε ως fashion blogger και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο ισχυρά fashion icon στον κόσμο.

Το στυλ της fashion blogger – fashion icon Ολίβια Παλέρμο, αποτελεί για πολλούς πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση.

Το ταλέντο της Νεοϋορκέζας Ολίβια Παλέρμο στο styling είναι έμφυτο, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το χρωστάει στην ιταλική καταγωγή της και στην επιρροή της μητέρας της, Lynn Hutchings, η οποία είναι μία από τις πιο καταξιωμένες και διάσημες διακοσμήτριες εσωτερικών χώρων.

Από τις μεγαλύτερες Εβδομάδες Μόδας, στο κόκκινο χαλί βραβείων και από διάφορες παρουσιάσεις, μέχρι τις καθημερινές της βόλτες, η Ολίβια Παλέρμο μοιάζει σχεδόν αδύνατο να υποπέσει σε κάποιο στιλιστικό λάθος.

Η ίδια ξεκίνησε την πορεία της μπροστά στις κάμερες στο reality show του MTV The City -ως μία socialite της Νέας Υόρκης- και κατάφερε να ξεχωρίσει χάρις στο εκλεπτυσμένο mix and match στυλ της. Είναι αυθεντική, έχει το δικό της signature look και δημιουργεί τάσεις ενώ κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει και κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Οι χιλιάδες ακόλουθοί της στα social media, οι street style εμφανίσεις της, οι συνεργασίες της με μερικά από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της μόδας, αλλά και η σταθερή της παρουσία στα σημαντικότερα fashion events και red carpets, υποδεικνύουν πως η Ολίβια Παλέρμο μάλλον κάτι κάνει σωστά…

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της:

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved