Η Stella McCartney σχεδιάζει μια οικολογικά βιώσιμη συλλογή μόδας για τον οίκο της

POP UP TEAM
/
24 Φεβρουαρίου, 2021

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας και κόρη του θρυλικού μουσικού Paul McCartney, Stella, λανσάρει τη νέα οικολογική σειρά ρούχων για το brand της. Για πρώτη φορά η Stella McCartney συνεργάζεται με τον διάσημο Ιάπωνα καλλιτέχνη Yoshitomo Nara για τη συλλογή της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.

Πρόκειται για μια unisex συλλογή που επιτρέπει στη νέα, προοδευτική γενιά να εκφραστεί ελεύθερα. Η Stella συνεργάζεται με τον Yoshitomo Nara για να τονίσει την ανάγκη ύπαρξης ακτιβισμού στη σημερινή εποχή, δημιουργώντας μια αντίσταση και επαναστατικότητα μέσα από τα ρούχα, μιας και αυτά εκφράζουν πολλές πτυχές της προσωπικότητας ενός ανθρώπου.

 

Σηματοδοτώντας την πρώτη συνεργασία μόδας του καλλιτέχνη με σχεδιάστρια, το έργο του θα θέσει τον τόνο της συλλογής, δημιουργώντας νεανικά εμβληματικά στυλ με νέες ανατροπές, Η Στέλλα επέλεξε να συνεργαστεί με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη καθώς ο ίδιος γεφυρώνει την τέχνη με την υποκουλτούρα και την κουλτούρα του δρόμου και χρησιμοποιεί την χαρακτηριστική πανκ στάση του που προτιμά τη μη συμμόρφωση, την ελεύθερη σκέψη και την ατομικότητα.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, “Το Punk για εμένα σημαίνει να μη συγκρατείς τα συναισθήματά σου – να έχεις την ελευθερία να πεις αυτό που θέλεις χωρίς να σκεφτείς πώς θα το πάρουν οι άλλοι και να ζήσεις τη ζωή σου με τον τρόπο που μόνο εσύ θέλεις.”

 

Η επερχόμενη συλλογή περιλαμβάνει σπάνια, συλλεκτικά έτοιμα για χρήση κομμάτια και αξεσουάρ, όπως μεταξωτά σετ ρούχων και βαμβακερές μπλούζες που αναδεικνύουν την εμβληματική απεικόνιση των παιδιών της Nara, με φράσεις όπως “Είμαστε punks”, “Αλλάξτε την ιστορία” και “Μην σπαταλάτε άλλη μια μέρα”.

Πιστή στην προσέγγιση χωρίς φύλο, η ραπτική Savile Row της Stella είναι ιδανική για έντονες, χαλαρές σιλουέτες που αψηφούν το φύλο, με σακάκια που διαθέτουν βάτες με και παντελόνια που είναι άνετα στη μέση. Οι κλασικές βρετανικές καμπαρντίνες αναθεωρούνται και ανανεώνονται με λεπτομέρειες από ρίγες και το λογότυπο της Old Bond Street είναι σε λευκό χρώμα.

Νέες στη συλλογή Shared Spring/Summer 2021 είναι και οι κουκούλες, τα joggers με λογότυπα, ενώ τα vegan δερμάτινα παντελόνια και σορτς είναι σε αποχρώσεις του κρεμ και του μπλε του ουρανού. Νέα αμάνικα μπλουζάκια, σορτς και τα αξεσουάρ, κάλτσες σε τολμηρά χρώματα είναι κάποια ακόμη ενδιαφέροντα κομμάτια ρούχων που συμπεριλαμβάνονται στην ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή.

Η συλλογή Stella Shared SS21 είναι από τις πιο βιώσιμες συλλογές της μάρκας μέχρι σήμερα με κάθε ρούχο να έχει ένα φιλικό προς το περιβάλλον στοιχείο και με υλικά φιλικά προς τη φύση, όπως οργανικό βαμβάκι, φιλική προς τα δάση βισκόζη, και ανακυκλωμένο κασμίρι.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Landmark της Stella McCartney στο Χονγκ Κονγκ από τις 22 Φεβρουαρίου 2021. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τη συλλογή στην επίσημη πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος της Stella McCartney

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved