Τζένιφερ Λόπεζ: Νύφη με άρβυλα- Πώς συνδύασε ένα νυφικό με combat boots

POP UP TEAM
/
8 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το υπέροχο και ανατρεπτικό wedding look της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός Τζένιφερ Λόπεζ μοιάζει να περνάει μια πολύ καλή φάση τόσο στη προσωπική της ζωή όσο και στην καριέρα της. Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να δείξει προς τα έξω. Αν και πριν από λίγες μέρες “έσκασε” η είδηση του χωρισμού της με τον σύντροφό της Αλεξ Ροντρίγκεζ, οι δυο τους το διέψευσαν, χωρίς ωστόσο να διαψεύδουν το γεγονός ότι περνούν κρίση στη σχέση τους, η ίδια θέλει να δείχνει ότι είναι στα καλύτερά της.

Με αφορμή την νέα της ταινία με τίτλο Shotgun Wedding”, η λατίνα super star, κάνει αλλεπάλληλες πρόβες νυφικού, με ανατρεπτικά look….

Η ίδια αποφάσισε να μοιραστέι με τους followers της μερικές φωτογραφίες της όπου φοράει ένα νυφικό, το οποίο έχει συνδυάσει με combat boots με κορδόνια. Eίναι ένας ανατρεπτικός συνδυασμός τον οποίο η Τζένιφερ υποστηρίζει άψογα.

Η νέα ταινία της Jlo θα είναι μια ρομαντική κομεντί που θα περιγράφει την παραμονή της ημέρας του γάμου ενός ζευγαριού και του γαμήλιου πάρτι τους.

Μένει να δούμε αν θα δούμε και στην πραγματικότητα ντυμένη λαμπερή νύφη τη Τζένιφερ Λόπεζ στο πλευρό του Άλεξ Ροντρίγκεζ, ή όχι.

 Η Λατίνα star δεν διστάζει να πειραματίζεται συχνά με τα μαλλιά της. Τους τελευταίους μήνες έχει φωτογραφηθεί με μια πληθώρα διαφορετικών looks, από τα λεγόμενα XXL hair, δηλαδή τα πολύ μακριά μαλλιά, που είναι τάση φέτος, μέχρι το πολύ κοντό pixie.

Αυτήν τη φορά η JLo για τη νέα της φωτογράφιση επέλεξε να αλλάξει το χρώμα τους, ανοίγοντάς το εξαιρετικά πολύ και φλερτάροντας με το ξανθό. Μπορεί πολλές φορές να πειραματίζεται με πιο ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, αλλά κατά κύριο λόγο διατηρεί τα μαλλιά της καστανά. Τώρα για μία ακόμα φορά εμπιστεύθηκε τα μαλλιά της στον αγαπημένο της hairstylist/colorist, Chris Appleton, ο οποίος όμως τα έκανε πιο ανοιχτόχρωμα από ποτέ, ένα hair look που συγκέντρωσε χιλιάδες θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved