Έμα Στόουν: Mε σαλοπέτα και φουσκωμένη κοιλιά- Oι φωτό που πυροδότησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη

POP UP TEAM
/
8 Ιουνίου, 2021

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά και είναι ήδη έγκυος στο πρώτο της παιδί.

H Έμα Στόουν που έδω και λίγες μήνες ήταν αρραβωνιασμένη με τον Ντέιβ ΜακΚάρυ, παντρεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον άντρα της ζωής της σε μία πολύ μικρή τελετή, ελάχιστους καλεσμένους.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό PageSix, η διάσημη ηθοποιός και ο 35χρονος σκηνοθέτης του Saturday Night Live ενώθηκαν πολύ πρόσφατα με τα δεσμά του γάμου, μία είδηση που επιβεβαιώνουν στην εφημερίδα και άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Τώρα μία σειρά από νέες φωτογραφίες έρχονται να βάλουν φωτιά σε κάποιες νέες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η μούσα του Γούντι Άλεν είναι ήδη έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Δεκέμβριο με μία τρυφερή φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα στην οποία η Έμα Στόουν έδειχνε το δαχτυλίδι της. Οι δυο τους μάλιστα σχεδίαζαν να παντρευτούν τον Μάρτιο, ανέβαλαν ωστόσο τον γάμο τους λόγω του κορωνοϊού.

Τον Μάιο ωστόσο η Στόουν άλλαξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με ένα απλό χρυσό δαχτυλίδι, δημιουργώντας εικασίες ότι εκείνη και ο ΜακΚάρυ παντρεύτηκαν κρυφά.

Όπως τονίζει η Daily Mail πάντως, οι τελευταίες φωτογραφίες του ζευγαριού δίνουν ακόμα περισσότερες ενδείξεις ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης. Αυτές μάλιστα πυροδότησαν ακόμα και φήμες εγκυμοσύνης καθώς η ηθοποιός φαίνεται να φοράει μία πολύ φαρδιά σαλοπέτα μέσα από την οποία διακρίνεται καθαρά μία φουσκωμένη κοιλίτσα.

Δείτε τις φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες για εγκυμοσύνη:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved