Emily Ratajkowski: Η απίστευτη σιλουέτα της 3 μήνες μετά τη γέννα και η φωτο με το γιο της

POP UP TEAM
/
8 Ιουνίου, 2021

Το μοντέλο -που είχε γενέθλια και έκλεισε τα 30- πόζαρε με αποκαλυπτικό μαγιό και το γιο της αγκαλιά.
Πιο λαμπερή από ποτέ είναι η Emily Ratajkowski, η οποία τρεις μήνες νωρίτερα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Το μοντέλο εμφανίστηκε μία ημέρα πριν κλείσει τα 30 στο Instagram, μαζί με τον γιο της, Sylvester (ή Sly όπως τον φωνάζει η ίδια), σε μία τρυφερή φωτογραφία να τον κρατάει αγκαλιά.

Η νέα μαμά φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει πίσω στα καθήκοντά της και στις φωτογραφίσεις, το οποίο συμπεραίνουμε από την εκπληκτική της σιλουέτα, που μας κάνει να απορούμε πώς είναι δυνατόν λίγους μήνες πριν να ήταν έγκυος, αφού έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε από την εγκυμοσύνη της.

Αυτό όμως που προσέξαμε επίσης στη φωτογραφία ήταν το γεγονός πως η Ratajkowski φορούσε ένα μπικίνι από τη δική της συλλογή μαγιό, Inamorata, με τον γιο της να φοράει ένα μωρουδιακό ασορτί μαγιό. Μήπως ήθελε να μας προϊδεάσει για το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα, όπως έκανε και η Kylie Jenner πριν από λίγες μέρες, ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τη νέα baby σειρά με μαγιό; Στο καρουζέλ φωτογραφιών που ανέβασε η νέα μαμά χθες, βλέπουμε επίσης και τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, να κρύβεται από πίσω της, φορώντας και εκείνος ένα μαγιό με το ίδιο σχέδιο.

Δύο ακόμη φωτογραφίες ανέβασε το μοντέλο για την ημέρα των γενεθλίων της, μπροστά σε μία παραλία να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα.

H Ratajkowski είχε δηλώσει παλιότερα, κατά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, πως δεν πρόκειται να μεγαλώσει το γιο της βάσει στερεοτύπων, κι ότι θα ενημερωθεί για το φύλο του παιδιού της όταν εκείνο γίνει 18 ετών και αποφασίσει τι θέλει να είναι.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved