Gwyneth Paltrow: Ποζάρει γυμνή για την προώθηση της νέας της συλλογής κοσμημάτων

POP UP TEAM
/
11 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η ηθοποιός παρουσιάζει την πρώτη συλλογή κοσμημάτων G. Label που θα πωλείται στο lifestyle site της, Goop.

Μπορεί να είναι πολλοί εκείνοι που έχουν κάνει σκληρή κριτική στα προϊόντα που έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις στο site της, Goop, η Gwyneth Paltrow αυτή τη φορά παρουσίασε κάτι πολύ συμβατικό, όμως με τον πιο αντισυμβατικό τρόπο.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής κοσμημάτων της, G. Label, που θα πωλείται μέσω του site της, για τα οποία αποφάσισε να φωτογραφηθεί γυμνή με σκοπό την προώθησή τους.

Όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και μέσα από το Goop, η αισθητική τους είναι εκείνη που λατρεύει η Paltrow δηλαδή είναι μίνιμαλ, διακριτικά και κομψά.

Ο σκοπός της και όλη η ιδέα πίσω από το επιχειρηματικό βήμα ήταν η δημιουργία μίας συλλογής που θα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και θα μπορεί να σταθεί παντού. Είτε λοιπόν έχεις να πας σούπερ μάρκετ, είτε έχεις να παραβρεθείς σε κάποιο glam πάρτι, τα G. Label είναι μονόδρομος.

Όπως δήλωσε η Paltrow, η κόρη της, Apple, ήταν η έμπνευσή της για τη συλλογή, στην οποία βοήθησε ιδιαίτερα ως προς τον σχεδιασμό. Μάλιστα, η διάσημη μαμά αποκάλυψε πως κάθε χρόνο στα γενέθλια της κόρης της, οι δυο τους έχουν υιοθετήσει την παράδοση να αποκτούν ένα νέο piercing. Έτσι, πολλά από τα σχέδια των σκουλαρικιών έχουν τα ονόματα της ίδιας της Apple αλλά και των φίλων της. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός ποζάρει γυμνή για να γιορτάσει κάποιο ορόσημο. Για τα 48α γενέθλιά της, τον περασμένο Σεπτέμβριο, φωτογραφήθηκε ξανά γυμνή για προωθήσει παράλληλα το νέο βούτυρο σώματος του Goop.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved