Λιζ Χάρλεϊ: Mε αποκαλυπτική διαφάνεια – Εκθαμβωτική στα 56α γενέθλιά της

POP UP TEAM
/
15 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Με ένα φόρεμα που οριακά καλύπτει τα επίμαχα σημεία του κορμιού της εμφανίστηκε η Λιζ Χάρλεϊ στο πάρτι των 56ων γενεθλίων της.

 Η 56χρονη σήμερα Λιζ Χάρλεϊ, μοιράστηκε με τους ακολούθους φωτογραφίες της φορώντας ένα σέξι φόρεμα με διαφάνειες, ενημερώνοντάς τους ότι έτσι πήγε στο πάρτι για τα γενέθλιά της. Η πανέμορφη ηθοποιός η οποία φαίνεται πολλά χρόνια νεότερη, φόρεσε ένα φόρεμα Versace που αγκάλιαζε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της και κάλυπτε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της.

Όπως μπορείτε να δείτε, το φόρεμα έχει πολλές διαφάνειες κάτι που δεν προβλημάτισε καθόλου την διάσημη σταρ.

Η ηθοποιός φόρεσε αυτό το αέρινο φόρεμα και πόζαρε στον κήπο της.

 Χιου Γκραντ: Απάτησα τη Λιζ Χάρλεϊ, όταν είδα τον εαυτό μου στην πρώτη μου ταινία
Πριν από λίγους μήνες, ο Χιου Γκραντ μίλησε για το περιστατικό που έκανε πρωτοσέλιδα, όταν ο ίδιος απάτησε τη Λιζ Χάρλεϊ με μια εκδιδόμενη γυναίκα, εξηγώντας για πρώτη φορά ότι το έκανε επειδή ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού πριν λίγο είχε παρακολουθήσει μια ταινία του.

Ο 60χρονος ηθοποιός, η απιστία του οποίου έκανε τον γύρο του κόσμου αφού η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με μια εκδιδόμενη γυναίκα να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις πάνω στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο κοντά στη λεωφόρο Sunset Boulevard του Λος Άντζελες, μίλησε ξανά για το συγκεκριμένο περιστατικό και προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του.

Σε μια νέα συνέντευξη στο podcast του Marc Maron στο WTF, ο Βρετανός σταρ παραδέχτηκε ότι η κακή του διάθεση αφού παρακολούθησε την πρώτη του ταινία στο Χόλιγουντ με τίτλο “Nine Months” ευθύνεται για το συμβάν.

“Η πρώτη μου ταινία στο Χόλιγουντ ήταν έτοιμη να βγει στις αίθουσες, ήμουν ενθουσιασμένος. Το πρόβλημα ήταν ότι ήθελα να δω την ταινία πριν την προβολή της.

“Η ταινία επρόκειτο να κυκλοφορήσει μια ή δύο εβδομάδες αργότερα και είχα άσχημα συναισθήματα γι ‘αυτήν. Πήγα να δω μια προβολή. Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν πολύ καλοί όμως εγώ ήμουν πολύ σκληρός με τον εαυτό μου. “

Με τη διάθεσή του να επιδεινώνεται καθώς αμφισβήτησε τη δική του παράσταση στη ρομαντική κωμωδία – η οποία επίσης πρωταγωνίστησε η Τζούλιαν Μουρ και ο Ρόμπιν Ουίλιαμς – ο Χιου αποκάλυψε ότι ένιωσε μεγάλη θλίψη, και “το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο”.

Παρά τις ανησυχίες του, η ταινία του έφτασε στο νούμερο 3 στο box office των ΗΠΑ, με κέρδη 138,5 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

“Η ταινία πήγε καλά στο box office, στην πραγματικότητα νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά, και για αυτό ενδιαφέρεται το Χόλιγουντ”.

Ο Χιου καταδικάστηκε σε πρόστιμο 1.000 $ και υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το AIDS.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved