Γιάννης Κότσιρας: “Με έχουν απειλήσει ότι αν δεν κάνω κάποια πράγματα, θα βάλουν κάτι στο αυτοκίνητό μου”

POP UP TEAM
/
16 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Γιάννης Κότσιρας εξήγησε γιατί το MasterChef ήταν το μοναδικό ριάλιτι που παρακολούθησε φέτος.

ΟΓιάννης Κότσιρας σε νέα συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με την τηλεόραση: «Στην τηλεόραση έχουμε φάει μεγάλη παραπληροφόρηση. Έχει βρει τον χώρο της και μέσα στην τηλεόραση και δυστυχώς δεν έχουμε άλλη διέξοδο. Και εγώ θέλω να πω και για την πλύση εγκεφάλου που γίνεται. Ειδικά για το διάστημα της καραντίνας, ήταν το παράθυρό μας στον κόσμο.

»Δεν βλέπω καθόλου ενημέρωση στην τηλεόραση. Η τηλεόραση μου είναι ανοιχτή μόνο για τηλεπαιχνίδια και ταινίες, σίριαλ… Ούτε ριάλιτι δεν βλέπω».

Ωστόσο φέτος έκανε μια εξαίρεση, παρακολουθώντας το MasterChef για πολύ συγκεκριμένους λόγους: «Ο Παύλος ήταν ένας από αυτούς τους λόγους. Είναι ένα από τα διαμάντια που βγήκαν μέσα από την τηλεόραση που θεωρώ ότι αν υπήρχαν περισσότεροι “Παύλοι” στην Ελλάδα θα ήμασταν μία πολύ καλύτερη χώρα».

Ο καλλιτέχνης μίλησε επίσης για την περίοδο που έπασχε από αγοραφοβία, όταν έγινε γνωστός: «Εκεί που βγαίνεις κανονικά με την κοπέλα σου, πηγαίνεις για καφέ με τους φίλους σου, ξαφνικά αυτό δεν μπορείς να το κάνεις. Γιατί σε περιμένουν κάτω από το σπίτι, σε κυνηγάνε, σε απειλούν. Με έχουν απειλήσει ότι αν δεν κάνω κάποια πράγματα, θα βάλουν κάτι στο αυτοκίνητό μου. Δεν έχουν απειλήσει μόνο εμένα, όλους τους καλλιτέχνες».

Πέρασε λοιπόν μια φάση αγοραφοβίας και αργότερα αντιμετώπισε την κατάθλιψη. Τότε, «είχα σύμμαχο τη δουλειά μου και καλούς φίλους. Η κατάθλιψη με βοήθησε να ξεπεράσω τους εγκλωβισμούς του εαυτού μου. Όλα αυτά συνέβησαν σε μια περίοδο καθωσπρεπισμού. Δηλαδή έχεις μια εικόνα ως καλλιτέχνης πάνω στη σκηνή την οποία πρέπει να συντηρήσεις με κάθε τρόπο. Όλο αυτό σε εγκλωβίζει και δεν μπορείς να κουνηθείς».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης του Γιάννη Κότσιρα:

http://youtu.be/VZ_zWtJVGVM

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved