Meghan Markle: Bestseller στην Αμερική, αποτυχία στην Αγγλία το βιβλίο της, The Bench

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

To βιβλίο της δούκισσας του Sussex δεν κατάφερε να μπει καν στο top 50 των πωλήσεων βιβλίων στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Meghan Markle κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο αλλά φαίνεται ότι οι πωλήσεις της πρώτης εβδομάδας στη Μεγάλη Βρετανία δεν ήταν οι αναμενόμενες. Το The Bench, το βιβλίο που μιλά μέσα από εικόνες και ιστορίες για τον σημαντικό δεσμό ανάμεσα στον πατέρα και τον γιο, δεν κατάφερε να μπει στο top 50 των πωλήσεων βιβλίων στη χώρα.

Το βιβλίο της δούκισσας του Sussex πούλησε μόλις 3,212 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την Mirror, αν και κατάφερε να φτάσει ψηλά στην κατηγορία των βιβλίων με εικόνες, ενώ οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Το περίεργο είναι ότι παρά το γεγονός ότι η Meghan μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Βρετανούς, παραμένει ένα δυνατό όνομα. Η αποτυχία της πρώτης εβδομάδας πάντως αναμένεται να ανατραπεί δεδομένου ότι ο εκδοτικός οίκος Penguin Random House Children’s έχει τα δικαιώματα του βιβλίου και μπορεί να το προωθήσει στην παγκόσμια αγορά.

Στην Αμερική πάντως το βιβλίο σημειώνει τεράστια επιτυχία αφού, όπως ανακοίνωσε η Meghan μέσα από το website Archewell, το The Bench είναι Νο1 στη λίστα με τα bestseller των New York Times στην κατηγορία των εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων μετά από μόλις μια εβδομάδα κυκλοφορίας.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved