Selena Gomez: “Οι προηγούμενες σχέσεις μου ήταν καταραμένες”

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε παλαιότερες σχέσεις της και εξήγησε γιατί καμία δεν είχε happy end.

Είναι δύσκολο η ζωή σου να βρίσκεται συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και ειδικά όταν αυτό συμβαίνει από μικρή ηλικία, με τη Selena Gomez να το γνωρίζει από την καλή και την ανάποδη. Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε σε παλιές της σχέσεις και στον λόγο που εκείνες δεν θα είχαν ποτέ happy end.

 Με τους πιο γνωστούς πρώην, οι σχέσεις της με τον Justin Bieber αλλά και τον Weeknd απασχόλησαν κατά κόρον τα μέσα, σε σημείο που χρειάστηκε να αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή και να αφοσιωθεί στην υγεία του εαυτού της. 

 

“Πιστεύω πως οι εμπειρίες μου σε σχέσεις ήταν καταραμένες. Ήμουν πολύ μικρή να εκτεθώ σε ορισμένα πράγματα όταν ήμουν σε σχέσεις”, εξήγησε η 28χρονη τραγουδίστρια ως τον λόγο που οι προηγούμενες σχέσεις της δεν ευοδώθηκαν.

Η Gomez στο παρελθόν είχε συνδεθεί και με τον συνθέτη και DJ Zedd αλλά και με τον Nick Jonas. Οι φήμες την ήθελαν ζευγάρι και με τον τραγουδιστή, Charlie Puth, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Όπως θα δηλώσει η Gomez στη συνέντευξή της, χρειάστηκε να βρει τη σημασία της λέξης “rare”, όπως ονομάζεται και το brand καλλυντικών που έχει ιδρύσει, καθώς μέχρι τότε ένιωθε κατώτερη από το άλλο της μισό. Με λίγα λόγια αισθανόταν πως δεν υπήρχε ισότητα στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Τον ίδιο τίτλο είχε και το τραγούδι που κυκλοφόρησε πέρσι, το οποίο όπως εξομολογήθηκε, την έκανε να νιώσει πως έτσι ακριβώς θα έπρεπε να αισθάνεται για τον εαυτό της. Η λέξη αυτή αποτελεί σημείο αναφοράς για την ίδια και όπως εξηγεί τα μέλη της οικογένειάς της αντιπροσωπεύουν με το παραπάνω τη σημασία της.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved