Jennifer Garner: Η πρώην σύζυγος του Μπεν Άφλεκ δεν θέλει τα παιδιά της να γνωρίσουν τη Jennifer Lopez

POP UP TEAM
/
23 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η πρώην σύζυγος του Ben Affleck είναι διστακτική στη γνωριμία μεταξύ των παιδιών της και της Jennifer Lopez.

Τα πράγματα στο Hollywood φαίνεται να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αν πάρουμε παράδειγμα τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, οι οποίοι 17 χρόνια με τον χωρισμό τους αποφάσισαν να τα ξαναβρουν και να συγκατοικήσουν σχεδόν αμέσως μετά την επανασύνδεση.

 Όμως, η πρώην σύζυγος του Ben Affleck και μητέρα των τριών παιδιών του, Jennifer Garner έχει τις επιφυλάξεις της και δεν είναι σύμφωνη στο να γίνει κάποια γνωριμία με τη λατίνα σούπερ σταρ. Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα και είδαμε σε σχετικό βίντεο, τα παιδιά της J.Lo είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο σύντροφο της μητέρας τους, και μάλιστα πληροφορίες κάνουν λόγο για αμοιβαία συμπάθεια. Τα ίδια συναισθήματα δεν ενστερνίζεται με τον πρώην συζυγό της η Jennifer Garner, η οποία επιθυμεί να περιμένει λίγο μέχρι η σχέση να προχωρήσει, με τον χρόνο να είναι εκείνος που θα αποδείξει αν όντως αξίζει. “Η Jen θα κάνει μία εισαγωγή και θα προειδοποιήσει τα παιδιά όταν θα νιώσει σίγουρη ότι ο Ben και η J.Lo θα αντέξουν στον χρόνο και τα παιδιά θα αισθάνονται άνετα να είναι κοντά της. Δεν έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά και το ίδιο ισχύει για τους δικούς της συντρόφους”, αποκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό.

Η διάσημη ηθοποιός ενώ δεν αντιτίθεται στη σχέση καθώς θεωρεί πως η Lopez θα κάνει καλό στον πρώην σύζυγό της, είναι διστακτική καθώς δεν θέλει τα παιδιά της να εκτεθούν σε μία αχρείαστη δυσλειτουργική σχέση.

Όσο για την οικογένεια της Lopez, και η μητέρα της, Guadalupe Rodgriguez, αλλά και τα παιδιά της έχουν δώσει το πράσινο φως. Μάλιστα, η Rodriguez είχε δηλώσει πως είχε στενοχωρηθεί όταν η κόρη της είχε χωρίσει με τον ηθοποιό πριν από 17 χρόνια καθώς οι δυο τους είχαν αναπτύξει μία πολύ στενή σχέση. 

Για τη Garner, όμως, θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από μία συζήτηση για να πεισθεί καθώς για την ίδια τα παιδιά της είναι το παν και θέλει να κάνει το καλύτερο για εκείνα. Κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουν λίγο για την πρώτη γνωριμία με τη Jennifer Lopez, τότε αυτό και θα κάνει.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved