Μπρίτνεϊ Σπίαρς: “Θέλω να κάνω παιδιά και δεν μου το επιτρέπουν! Με υποχρεώνουν να έχω σπιράλ! Θέλω τη ζωή μου πίσω!”

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2021

Θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από όλο τον κόσμο διοργάνωσαν μια εκστρατεία διαμαρτυρίας με το hashtag #FreeBritney.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα καταθέσει για πρώτη φορά σε αίθουσα δικαστηρίου του Λος Άντζελες σχετικά με την υπόθεση διαχείρισης της περιουσίας και της καριέρας της, από τον πατέρα της Τζέιμς Σπίαρς τα τελευταία 13 χρόνια, όταν η ποπ σταρ νοσηλεύτηκε για ψυχιατρική θεραπεία μετά τη δημόσια κατάρρευσή της.

Η ίδια κατέστησε σαφές πέρυσι μέσω του δικηγόρου της ότι δεν θέλει να συνεχιστεί η “κηδεμονία” της.

“Η πελάτισσά μου (Μπρίτνεϊ Σπίαρς) ζήτησε ακρόαση κατά την οποία μπορεί να απευθυνθεί η ίδια στο δικαστήριο”, δήλωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Σάμιουελ Ίνχαμ στο δικαστήριο και πρόσθεσε. “Ζήτησε να γίνει άμεσα”.

Η υπόθεση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών θαυμαστών της από όλο τον κόσμο, οι οποίοι διοργάνωσαν μια εκστρατεία διαμαρτυρίας με το hashtag #FreeBritney για την ασυνήθιστη νομική ρύθμιση που έχει στερήσει στην τραγουδίστρια την ανεξαρτησία της από το 2008.

Η ακρόαση έρχεται μια μέρα αφότου οι New York Times ανέφεραν εμπιστευτικά έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι η Σπίαρς έχει εδώ και χρόνια αντιταχθεί έντονα για το καθεστώς επιτήρησης από τον πατέρα της.

Η ακρόαση θα γίνει στις 13:30 τοπική ώρα και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο πλήθος υποστηρικτών της, αν και η Σπίαρς σύμφωνα με τον Guardian σκοπεύει να εμφανιστεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved