Jennifer Aniston: “Ο Brad κι εγώ είμαστε φιλαράκια”

POP UP TEAM
/
25 Ιουνίου, 2021

Τι λέει η διάσημη ηθοποιός για τη φιλία της με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt.

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt έχουν καταφέρει να παραμείνουν φίλοι μετά το διαζύγιό τους, παρά το γεγονός ότι –μέχρι το διαζύγιο με την Angelina Jolie- ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια της showbiz.

Η 52χρονη σταρ είχε μάλιστα βρεθεί σε μια διαδικτυακή εκπομπή όπου έκαναν μια ανάγνωση σεναρίου μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Σε συνέντευξη της στον Howard Stern αποκάλυψε ότι δεν ένιωσε καθόλου περίεργα: “Ήταν πολύ διασκεδαστικά. Ο Brad κι εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε φίλοι” είπε.

“Και μιλάμε και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, εκτός από όλους τους άλλους που ίσως μας έβλεπαν και θέλανε να είναι περίεργο ή υπέθεσαν ότι ήταν. Περάσαμε ωραία και ήταν και για καλό σκοπό” είπε για την φιλανθρωπική εκπομπή στην οποία συμμετείχε μαζί με τον Brad.

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt ήταν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005. Από το διαζύγιό τους και μετά έχουν ξεκινήσει μια όμορφη φιλία με τον ηθοποιό να εμφανίζεται και στο πάρτι για τα 50α γενέθλια της. Η ηθοποιός είχε παντρευτεί τον Justin Theroux το 2015 και σε συνέντευξή της για το αν θέλει να παντρευτεί ξανά είχε πει “δεν είναι στα σχέδια μου. Ενδιαφέρομαι να βρω ένα φανταστικό σύντροφο και να ζω μια απολαυστική ζωή και να περνάω καλά”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved