Ed Sheeran: «Έκοψα τις κακές συνήθειες και δουλεύω από τις 9 εώς τις 5»

POP UP TEAM
/
27 Ιουνίου, 2021

Από όταν έγινε πατέρας, ο Εντ Σίραν αποχαιρέτησε τις «κακές» συνήθειες – Με το νέο του τραγούδι «Bad Habbits» γιορτάζει το νέο του εαυτό

Ο Εντ Σίραν έγινε για πρώτη φορά πατέρας και όπως αποκαλύπτει στο BBC αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, κόβοντας τις κακές συνήθειες, που είχε εώς τώρα. Άλλωστε, αυτό είναι και το θέμα του νέου του single με τίτλο «Bad Habbits».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ο διάσημος ποπ σταρ έχει αλλάξει εντελώς μετά την γέννηση της κόρης του, Λίρα. Αναφέρει επίσης, πως οι «βάσεις» για αυτή την αλλαγή είχαν μπει ήδη από όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του, Τσέρι Σίμπορν.

  

«Μόλις η Τσέρι μου είπε ότι ήταν έγκυος, η ζωή μου άλλαξε και σε επίπεδο εργασίας και υγείας. Άρχισα να κάνω γυμναστική και να προσέχω τι βάζω στο στόμα μου, είτε αυτό είναι φαγητό είτε αλκόολ», αναφέρει στον ραδιοφωνικό παραγωγό και δημοσιογράφο, Γκρεγκ Τζέιμς. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, ο Εντ Σίραν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού.

Όπως εξηγεί, ακόμα και οι παραγωγοί του φάνηκαν να ξαφνιάζονται με τις αλλαγές στο ωράριό του, καθώς όλοι είχαν συνηθίσει να τελειώνουν τις ηχογραφήσεις μετά τις 2 τα μεσάνυχτα. «Βρισκόμουν στο Λος Άντζελες, στα στούντιο, που δουλεύω με παραγωγούς, οι οποίοι συνήθως ξεκινούν την δουλειά τους το απόγευμα και τελειώνουν τα ξημερώματα, πχ ο Ποστ Μαλόουν και η Ντούα Λίπα. Και τους λέω “οκ, θα ξεκινήσουμε στις 9 το πρωί για να έχουμε τελειώσει εώς τις 5” και ξανικά με κοίταζαν όλοι σαν να ήμουν εξωγήινος. Βέβαια, εγώ νομίζω πως τελικά ήταν καλύτερα! Δουλέψαμε με πολύ λιγότερη φασαρία», αναφέρει ο τραγουδιστής.

O τραγουδιστής παντρεύτηκε τον εφηβικό του έρωτα, Τσέρι Σίμπορν το 2019. Το ζευγάρι γνωριζόταν ήδη από πολύ μικρή ηλικία, καθώς ήταν συμμαθητές. Ο γάμος τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα, με καλεσμένους μόνο 40 άτομα. Πέρυσι, η παίκτρια του χόκεϊ έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους, Λίρα-Αντάρκτικα.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved