Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει την κούκλα σύντροφό του στο σπίτι τους λίγο πριν γεννήσει

POP UP TEAM
/
29 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η σύντροφος του Άκη Πετρετζίκη δείχνει το σώμα της σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, διανύοντας την 40ή εβδομάδα κύησης.

 Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, οι οποίοι περιμένουν τον γιο τους από μέρα σε μέρα.

Ο γνωστός σεφ που ανυπομονεί να γίνει μπαμπας και η αγαπημένη του, η οποία είναι νοσηλεύτρια, γνωρίστηκαν μέσω facebook στην καραντίνα και έγιναν ζευγάρι σύντομα ενώ ήδη περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, γεγονός που εξακολουθούν να κάνουν μέχρι σήμερα, ωστόσο, σε λίγο θα βιώσουν την μεγαλύτερη ευτυχία αφού θα γίνουν γονείς.

Αν και περίμεναν να γεννηθεί ο γιος τους μέσα στον Ιούνιο, ο μικρός φαίνεται ότι θέλει να μείνει λίγο παραπάνω στην κοιλιά της μαμάς του.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο σεφ ανυπομονούν για τη γέννησή του.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, ο Άκης έκανε μία μεγάλη έκπληξη στους διαδικτυακούς φίλους, αφού ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συντρόφου του πριν από λίγα λεπτά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος μας δείχνει την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η οποία φωτογραφίζεται στο παράθυρο του σπιτιού τους, φορώντας ένα t-shirt και ένα παντελόνι, δείχνοντας την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της.

“40 εβδομάδες και ακόμα περιμένουμε”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Άκης Πετρετζίκης στη φωτογραφία του.

Δες τη φωτογραφία:

petrs

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved