La casa de papel: Ο Μπερλίν πίνει… φραπέ στο κέντρο της Αθήνας

POP UP TEAM
/
6 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται ο ηθοποιός, Πέδρο Αλόνσο, που υποδύθηκε τον Μπερλίν στη διάσημη ισπανική σειρά του Netflix “La Casa de papel”.

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός Ισπανός ηθοποιός, Πέδρο Αλόνσο, που υποδύθηκε τον “κακό” Μπερλίν στη διάσημη ισπανική σειρά του Netflix “La Casa de papel”.

Ο “Μπερλίν” απαθανατίστηκε με εμφάνιση… τουρίστα, φορώντας ψάθινο καπέλο, να απολαμβάνει τον φραπέ του σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με εργαζόμενη του καφέ, η οποία είναι θαυμάστριά του και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ανέβασαν το στιγμιότυπο στον λογαριασμό τους στο instagram.

Ο Πέδρο Αλόνσο γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1971 στην μεγαλύτερη πόλη της Γαλικίας, στην Βίγο στην Ισπανία και ήξερε από μικρός πως το πάθος του είναι η υποκριτική. Αποφοίτησε από την Real Escuela Superior de Artes Dramático (RESAD) και από το Teatro de la Danza και μάλιστα έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική εταιρεία Grupo Dom.

Έχει πάρει το επίθετο της μητέρας του Alonso, ενώ το επώνυμο του πατέρα του είναι O’ choro. Αν και έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο La Casa de Papel, έχει στο ενεργητικό του 11 ταινίες, έχει παίξει σε αρκετές ισπανικές σειρές, αλλά και σε πιο γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές όπως το δράμα εποχής Gran Hotel και η σειρά φαντασίας El ministerio del tiempo.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved