Ρόμπι Γουίλιαμς: Πήγε σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου και ζήτησε να μην τον φωτογραφίσει κανείς

POP UP TEAM
/
7 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο παγκόσμιος pop star, Ρόμπι Γουίλιαμς, εθεάθη στο Scorpios της Μυκόνου όπου διασκέδασε με την ψυχή του με σφηνάκια και καλή παρέα.

Και ο Ρόμπι Γουίλιαμς επέλεξε την Ελλάδα και συγκεκριμένα την πανέμορφη Μύκονο για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο διάσημος pop star, είναι άλλος ένα παγκόσμιος celebrity που έρχεται με την οικογένειά του στη χώρα μας, για να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό.

Εξάλλου, ο Γουίλιαμς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο κοσμοπολίτικο νησί, αφού το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι, μαζί με την οικογένειά του.

Ο καλλιτέχνης εθεάθη να διασκεδάζει στο bar restaurant Scorpios με μεγάλη παρέα.

ksk

Ο Γουίλιαμς που είναι και πατέρας τεσσάρων παιδιών, έμεινε μια ώρα στο διάσημο bar restaurant της Παράγκας και συνοδευόταν από άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας, οι οποίοι δεν επέτρεψαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες ζητώντας από τους θαμώνες να κατεβάσουν τα κινητά τους, ωστόσο η κάμερα του Mykonos Live TV κατάφερε να εξασφαλίσει πλάνα.

kskkd

Ο Βρετανός ερμηνευτής του Supreme, του Let me Entertain You, του Something Stupid, του Angels και δεκάδων άλλων επιτυχιών, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, το 2006, όταν κατάφερε να πούλησει 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια για την περιοδεία του σε μία ημέρα.

rosn

Ο ίδιος ήρθε στην Αθήνα για την πρώτη του συναυλία το 2015 και όσοι βρέθηκαν εκεί ήταν εξαιρετικά τυχεροί, αφού απόλαυσαν τον μοναδικό σόουμαν να δίνει τον καλύτερο εαυτό του επί σκηνής.

“Γεννήθηκα το 1974, πάχυνα, αδυνάτισα, ξαναπάχυνα, πήρα ναρκωτικά, έκανα αποτοξίνωση, ξαναπήρα ναρκωτικά, τώρα όμως δεν κάνω πια αφού η μαριχουάνα δεν υπολογίζεται, σωστά;” είπε από μικροφώνου απευθυνόμενος στο πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία.

http://youtu.be/HV254csJwXg

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved