Ο Νίκος Βέρτης... προανήγγειλε τα μέτρα της κυβέρνησης για τα κέντρα διασκέδασης, κάνοντας λόγο για 60% πληρότητα για τους εμβολιασμένους

Το παράδειγμα του Πάνου Κιάμου και του Ποσειδώνιου θα ακολουθήσουν ο Νίκος Βέρτης και το YTON, το νυχτερινό κέντρο που του ανήκει και όπου εμφανίζεται εδώ και χρόνια.

Παρότι ο γνωστός τραγουδιστής έκανε την πρεμιέρα του στις 2 Ιουλίου για τη θερινή σεζόν, με ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι το ΥΤΟΝ θα κλείσει για μία εβδομάδα, μετά τα νέα μέτρα για τα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά θα δοκιμάσει να ανοίξει από τις 15 Ιουλίου, ενόψει των νέων προϋποθέσεων.

Μάλιστα, ο Βέρτης αποκάλυψε ότι θα κάνει το μαγαζί του αμιγώς covid free, δηλαδή μόνο για εμβολιασμένους, ενώ έκανε και λόγο για χωρητικότητα στο 60%, προαναγγέλλοντας στην ουσία τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Τόνισε ότι "ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος" και πως "σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός", καταλήγοντας πως "επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως ναι εμείς εμβολιαζόμαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα".

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Instagram του ΥΤΟΝ και του Νίκου Βέρτη

Μετά από την πολύ όμορφη έναρξη μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το επερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για την σοβαρότητα του ως χώρος αναψυχής.

Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη την λειτουργία του καταστήματος, γι'αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν τής χωρητικότητας των καταστημάτων όπως μαθαίνουμε έστω μόνο με εμβολιασμενους ή και προσφάτως νοσησαντες.

Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατα κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρηση μας που απασχολεί προσωπικό άνω τών 200 ατόμων.

Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας καθώς είναι δικαίωμα του καθενός... Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργίσαμε, είδαμε και νιώσαμε την μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή...

Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά σας λέμε πως Ναι εμείς εμβολιαζομαστε διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!