Demi Moore: Φωτογραφίζεται με τις τρεις κόρες της με ασορτί μαγιό

POP UP TEAM
/
8 Ιουλίου, 2021

Η ηθοποιός μετέτρεψε την καμπάνια της σειράς μαγιό Andie σε οικογενειακή υπόθεση.

Η Demi Moore, η οποία την περίοδο αυτή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Σαντορίνη μαζί με την κόρη της, Rumer Willis, αφού πρώτα έκαναν μία στάση στο ατελιέ πασίγνωστων Ελλήνων σχεδιαστών για να επιλέξουν τα summer outfits τους, δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα της καμπάνια για τα μαγιό Andie μαζί με τις τρεις κόρες της.

Η Moore, η οποία είναι επενδύτρια στο brand από το 2017, αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί με τις κόρες της, Rumer, Scout, και Tallulah Willis προκειμένου να καλωσορίσει ένα καλοκαίρι ελευθερίας και συντροφικότητας, όπως χαρακτηριστικά είπε στο Instagram, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είναι τιμή της να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια. 

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ίδια αλλά και το brand μέσω των λογαριασμών τους στη δημοφιλή πλατφόρμα, μαμά και κόρες φόρεσαν το ίδιο μαγιό σε άλλη απόχρωση, υπονοώντας πως το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κατάλληλο για όλα τα σώματα.

Η 58χρονη, που όπως φαίνεται δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κόρες της καθώς είναι το ίδιο όμορφη με εκείνες, αποφάσισε να μετατρέψει τη στιγμή σε οικογενειακή υπόθεση, ταξιδεύοντας μαζί τους στο ανατολικό Hamptons για τη φωτογράφιση.

“Ήταν σημαντικό για εμένα να συμπεριλάβω τις κόρες μου σε αυτή την καμπάνια. Ελπίζω και οι υπόλοιποι να αδράξουν την ευκαιρία στις ζωές τους με το να δημιουργούν ουσιαστικές σχέσεις και να γιορτάζουν την κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπούν” δήλωσε η διάσημη μαμά.

Στις υπόλοιπες ομαδικές φωτογραφίες, το γκρουπ φαίνεται να φοράει διάφορα σχέδια μαγιό στο χρώμα του μαύρου αλλά και στο τολμηρό κόκκινο, απογειώνοντας τη matchy matchy τάση που λατρεύουν οι διάσημοι να μοιράζονται με τα παιδιά τους.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved