Στη Μήλο ο «Berlin» του La Casa de Papel, απαγγέλλει ποίηση στο αρχαίο θέατρο του νησιού

POP UP TEAM
/
11 Ιουλίου, 2021

Ο «Berlin» του Casa de Papel κάνει διακοπές στη Μήλο και ανήρτησε βίντεο στο Instagram από τη στιγμή που απαγγέλλει ποίηση στο αρχαίο θέατρο του νησιού.

Οι εικόνες με τον «Berlin» του Casa de Papel να πίνει φραπέ στην Αθήνα, έγιναν viral. O ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο βρίσκεται στη Μήλο για διακοπές και δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις στο Instaram. Όπως φαίνεται, το νησί τού έχει κλέψει την καρδιά. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον «Berlin» στην ισπανική τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel», απαγγέλλει ποίηση στο αρχαίο θέατρο της Μήλου.

Το σχετικό βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με τους followers να αποθεώνουν τον Πέδρο Αλόνσο, ο οποίος έχει πολλούς θαυμαστές στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι και ο Τζάστιν Μπίμπερ πήγε διακοπές στη Μήλο και δεν έκρυψε την προτίμησή του στις σαρδέλες. Ειδικότερα, του άρεσε τόσο πολύ η ψητή σαρδέλα σε ταβερνάκι του νησιού, που αποφάσισε να πάρει μερικές ακόμη μερίδες για το σκάφος, το οποίο χρησιμοποίησε για τη βόλτα του στα νησιά των Κυκλάδων.

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο και τις φωτογραφίες από τις διακοπές στη Μήλο και την παραμονή του στο θέατρο του νησιού, όπου απήγγειλε ποίηση, ο «Berlin» έχει γράψει ένα μακροσκελές κείμενο στα ισπανικά, τα ελληνικά και τα αγγλικά.

Όπως εξηγεί, «πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο “La vida es sueño” του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα». Αναλυτικά:

«Ελλάδα! (Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για το αστείο, πρόκειται για τον μονόλογο της Ροζάουρα στο “La vida es sueño” του Πέδρο Καλντερόν ντε λα Μπάρκα, όταν πέφτει από το άλογό της καθώς φτάνει σε μια ξένη χώρα. Το είχα σελίδα προς σελίδα, κολλημένο σε έναν τοίχο για τουλάχιστον δύο χρόνια.

» Είναι αναμφίβολα το έργο της ισπανικής χρυσής εποχής που αγαπώ περισσότερο). Τι θαυμάσια Ελλάδα. (Ονειρεύομαι ότι είμαι εδώ από αυτές τις φυλακές φορτωμένες, και ονειρεύομαι ότι σε μια άλλη πολιτεία.

Ο Πέδρο Αλόνσο υποδύθηκε τον «Berlin» στην τηλεοπτική σειρά «La Casa de Papel» – Ο Ισπανός ηθοποιός βρίσκεται στη Μήλο για διακοπές © YouTube
» Είδα τον εαυτό μου σε μια πιο κολακευτική κατάσταση. Τι είναι η ζωή; Μια φρενίτιδα.

Τ ι είναι η ζωή; Μια ψευδαίσθηση, μια σκιά, μια μυθοπλασία, και το μεγαλύτερο αγαθό είναι μικρό: Πως όλη η ζωή είναι ένα όνειρο, και τα όνειρα είναι όνειρα)».

Στο παρακάτω video τραγουδά το Ti Amo στη σειρά>> 

via athensvoice.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved