Τομ Κρουζ: Eμφάνισε τη νέα αγαπημένη του που είναι 20 χρόνια νεότερη

POP UP TEAM
/
15 Ιουλίου, 2021

Στα καλύτερά του φαίνεται πως είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος έχει νέα αγαπημένη η οποία είναι Βρετανή ηθοποιός και 20 χρόνια νεότερή του.

 Στα καλύτερά του φαίνεται πως είναι ο Τομ Κρουζ, ο σταρ του Χόλιγουντ που μετά από πολύ καιρό τον είδαμε στα γήπεδα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο μεγάλος σταρ βρέθηκε στο επίκεντρο, όχι μόνο γιατί ξεσήκωσε τους θαυμαστές του με το που μπήκε στο All England Lawn Tennis and Croquet Club, αλλά και με τη συντροφιά του.

 5c22e44656173b6e93df85fe0b7c448a resize19651303

Ο 59χρονος ηθοποιός και παραγωγός, έκανε την έκπληξη πηγαίνοντας στον τελικό ανδρών του Γουίμπλεντον με την κατά 20 χρόνια νεότερή του ηθοποιό και συμπρωταγωνίστριά του στο πολυαναμενόμενο Mission Impossible 7, Χέιλι Άτγουελ.

 8T4k9kuTURBXy84OGJlYjZiZC01YzM0LTRiNGEtODViMy1iYzQwN2YyMDRiZTYuanBlZ5GTAs0DSACCoTABoTEB

Αυτή ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση με την 39χρονη ηθοποιό, μετά τις φήμες που την θέλουν να είναι ο νέος μεγάλος έρωτας του 59χρονου σούπερ σταρ.

Το φημολογούμενο ζευγάρι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της σειράς “Mission Impossible”, με αποτέλεσμα οι δυο ηθοποιοί να έχουν περάσει αρκετό καιρό μπροστά και πίσω από τις κάμερες με τις φήμες να κάνουν λόγο για πιθανή σχέση μεταξύ τους.

H Άτγουελ φόρεσε ένα φλοράλ φόρεμα και από πάνω ένα κρεμ trench coat.

Ο Κρουζ και η Ατγουελ μένουν στο Λονδίνο το τελευταίο διάστημα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας Mission Impossible 7.

Ποια είναι η Χέιλι Άτγουελ
Η 39χρονη Χέιλι Άτγουελ είναι Αγγλίδα ηθοποιός η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, σπούδασε ηθοποιός στο Guildhall School of Music and Drama, και έκανε το ντεμπούτο της στο θεατρικό έργο Prometheus Bound το 2005.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλές παραγωγές του West End και στην τηλεόραση, και έγινε διάσημη ως Lady Elizabeth Foster στην ταινία The Duchess (2008), για την οποία ήταν υποψήφια Β΄γυναικείου ρόλου στα Βρετανικά Βραβεία Ανεξάρτητου Κινηματογράφου.

Έχει κερδίσει υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης ηθοποιού σε μίνι σειρά ή τηλεόραση για τη μίνι σειρά The Pillars of the Earth (2010).

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved