Η ζίλιαν Άντερσον «κήρυξε πόλεμο» ενάντια στο… σουτιέν

POP UP TEAM
/
18 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι παλαιότεροι την γνωρίζουν και την αγαπούν μέσα από την πιο πετυχημένη σειρά επιστημονικής φαντασίας που δημιουργήθηκε ποτέ. H Nτάνα Σκάλι του «X-Files» έγινε Μάργκαρετ Θάτσερ για το «The Crown» κερδίζοντας διθυραμβικά σχόλια για την ερμηνεία της τα οποία μεταφράστηκαν σε βραβεία, μεταξύ αυτών και μία Χρυσή Σφαίρα.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Τζίλιαν Άντερσον, η οποία έχει κατά καιρούς καταστήσει σαφές, ότι δεν «μασάει τα λόγια της» και ότι αυτό που νιώθει θα το πει. Σε Instagram live λοιπόν, δέχτηκε και την εξής απλή ερώτηση: «Τι σου αρέσει να φοράς στην προσωπική σου ζωή;». Αυτό ήταν αρκετό για να ξετυλίξει το μανιφέστο της ενάντια στο σουτιέν και να εξηγήσει πώς τελικά έφτασε στην κατάργησή του.

Σε Instagram live λοιπόν, δέχτηκε και την εξής απλή ερώτηση: «Τι σου αρέσει να φοράς στην προσωπική σου ζωή;». Αυτό ήταν αρκετό για να ξετυλίξει το μανιφέστο της ενάντια στο σουτιέν και να εξηγήσει πώς τελικά έφτασε στην κατάργησή του.

«Θα ήθελα ιδανικά να φοράω κάθε μέρα αυτά που φορούσα στην καραντίνα: Ένα φούτερ και ένα κολάν. Χωρίς σουτιέν. Είμαι πολύ τεμπέλα για να ξαναφορέσω. Θεέ μου είναι τόσο άβολο. Σουτιέν ποτέ ξανά, ακόμα και αν το στήθος μου φτάσει στον αφαλό μου»!

 

Τα λόγια της ηθοποιού έγιναν viral φυσικά ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που δήλωσαν ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της και θα απαλλαγούν από τη «σκλαβιά» του σουτιέν.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved