Ναόμι Κάμπελ: Ποζάρει με μαγιό στα 51 της και αποδεικνύει γιατί είναι η απόλυτη θεά του μόντελινγκ

POP UP TEAM
/
19 Ιουλίου, 2021

Η Ναόμι Κάμπελ έδωσε σάρκα και οστά στο νέο όραμα της Burberry, τιμώντας τις βρετανικές ρίζες της.

 Η Ναόμι Κάμπελ, το εμβληματικό μοντέλο των ’90s προσέφερε απλόχερα την ξεχωριστή ομορφιά της στον οίκο Burberry για τις ανάγκες της νέας του καλοκαιρινής κολεξιόν. Η ίδια μαζί με τον καλό της φίλο και Chief Creative Officer του οίκου Riccardo Tisci ένωσαν τις δυνάμεις παραδίδοντας την καλοκαιρινή συλλογή της Burberry με τίτλο «TB Summer Monogram collection» η οποία παίζει με τις αποχρώσεις του μπλε και περιλαμβάνει ξεχωριστά καπέλα, strappy tie-on τρίγωνα μπικίνι εμπνευσμένα από την απόλυτη καλοκαιρινή τάση midriff floss. Το μότο της συλλογής εστιάζει σε μία μίνιμαλ αισθητική, αλλά μέσα από μία πιο φουτουριστική σκοπιά. Για τις φωτογραφίες και τα βίντεο χρησιμοποιήθηκε η τεχνολογία CGI.

«Η κολεξιόν αιχμαλωτίζει το θετικό αίσθημα του καλοκαιριού και το αίσθημα της συνεχούς ορμής, του ενθουσιασμού για όλα όσα σου επιφυλάσσει το μέλλον. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο που να ενσαρκώνει αυτή την φιλοσοφία από την απίστευτη φίλη μου, Ναόμι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Riccardo Tisci. Η Ναόμι Κάμπελ λοιπόν ανέλαβε το έργο αυτό, και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Ειδικότερα, το 51χρονο μοντέλο που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μητέρα μέσω παρένθετης, δεν δίστασε να ποζάρει φορώντας τα μαγιό της Burberry μαζί με επιβλητικά χρυσά κοσμήματα, όσο και να προσπαθήσει κανείς είναι ακατόρθωτο να βρει κάτι λάθος στην σιλουέτα της μαύρης γαζέλας- συμβόλου ομορφιάς.

Πέρα από τα μαγιό, οι ανάλαφρε πόζες της Ναόμι Κάμπελ με τα υπόλοιπα ιδιαίτερα κομμάτια, έδωσαν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στο φουτουριστικό όραμα του οίκου Burberry. Όλόσωμες φόρμες, εντυπωσιακά bucket hats και φορέματα με ιδιαίτερα μοτίβα χρώματος μπλε έχουν την τιμητική τους.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved