Kate Hudson: Οι φωτογραφίες της από το ωραιότερο σημείο του Ναυπλίου

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η διάσημη ηθοποιός ανέβηκε τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι.

Η Kate Hudson είναι μία από τις πιο fit σταρ του Hollywood με το αποτέλεσμα της σκληρής και πειθαρχημένης γυμναστικής που κάνει σχεδόν καθημερινά από τα 19 της χρόνια να φαίνεται όχι μόνο στην εμφάνισή της αλλά και στη φυσική της κατάσταση. Κάτι που της ήταν απαραίτητο για τη διαδρομή που επέλεξε να κάνει σε έναν από τους πιο όμορφους καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ελλάδα. 

Η διάσημη ηθοποιός φέτος το καλοκαίρι απολαμβάνει τις διακοπές της, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά της Ryder, Rani και Bigham και τον σύντροφό της Danny Fujikaw. Η σταρ επέλεξε την Σκιάθο για ακόμα μια χρονιά όπου βρίσκεται και η Goldie Hawn με τον Kurt Russel ενώ ταξίδεψε και στις Σπέτσες για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τον Daniel Craig ‘Knives Out’.

Η Hudson πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram νέες φωτογραφίες από έναν ακόμα αγαπημένο ελληνικό προορισμό για το καλοκαίρι, το Ναύπλιο, όπου απόλαυσε τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια ενώ κατάφερε να ανέβει και τα 999 σκαλοπάτια στο Παλαμήδι.

Όπως έγραψε στο Instagram της “Μια περιπέτεια στο Ναύπλιο. 999 σκαλιά, 35 βαθμοί Κελσίου” με τους διαδικτυακούς της φίλους να θαυμάζουν το τοπίο και να εκφράζουν την επιθυμία τους να βρεθούν στο Ναύπλιο.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved