Amber Heard: “Είμαι η μαμά και ο μπαμπάς για την κόρη μου”

POP UP TEAM
/
20 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η απόφασή της να γίνει μαμά και η νέα της καθημερινότητα ως single parent.

Χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Johnny Depp και έχοντας βγει (σχεδόν) αλώβητη από τη δικαστική τους διαμάχη , κατηγορώντας τον για ενδοοικογενειακή βία, η Amber Heard αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αποκτώντας ένα παιδί.

Ξαφνιάζοντας τους πάντες πριν από λίγες ημέρες, ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της στις 8 Απριλίου, την οποία απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας. Όπως έγραψε και στο μακροσκελές κείμενο της, για εκείνη είναι το ξεκίνημα της υπόλοιπης ζωή της.

Και ενώ δεν της αρέσει η προσωπική της ζωή να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού, ξέρει πολύ καλά πως η φύση της δουλειάς της δεν της επιτρέπει να κρατά για καιρό μυστικά, με προτιμότερη λύση να ελέγξει εξαρχής το νέο. Από την άλλη είναι και ένας τρόπος μέσω του οποίου θέλει να ανοίξει τον δρόμο και για άλλες γυναίκες, οι οποίες δεν χρειάζονται να παντρευτούν για να αποκτήσουν ένα παιδί.

Η ίδια όπως δήλωσε είναι μόνη της και θα είναι και μητέρα και πατέρας για εκείνη. Στην νέα της ανάρτηση, μάλιστα, παρουσίασε τις δυσκολίες του να είσαι εργαζόμενη μητέρα, κρατώντας στο ένα της χέρι την Oonagh Paige, που πήρε το όνομά της από τη μητέρα της Heard, και πληκτρολογώντας με το άλλο στο λάπτοπ της. Όπως είπε: “Εγώ απλά είμαι η μαμά και ο μπαμπάς. Εκείνη είναι το αφεντικό”, υπονοώντας πως από τώρα η μικρή κάνει κουμάντο.

Όπως φαίνεται, θα συνεχίσουμε για καιρό να βλέπουμε φωτογραφίες και στιγμιότυπα της κόρης της Heard, αφού η νέα μαμά δεν χορταίνει να αναρτά στιγμές της μαζί της.

Η Heard από τον Ιανουάριο του 2020 είναι σε σχέση με τη δημιουργό ταινιών Bianca Butti, όμως η ίδια είναι η αποκλειστική κηδεμόνας της Oonagh Paige, αφού για την ηθοποιό η μητρότητα είναι ένα ταξίδι που θέλει – και μπορεί – να πραγματοποιήσει μόνη της.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved