Ο 23χρονος γιος του Μικ Τζάγκερ παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή με Ελβετή αριστοκράτισσα

POP UP TEAM
/
27 Ιουλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο 23χρονος Γκάμπριελ Τζάγκερ, γιος του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε μια πολύ ρομαντική τελετή.

Η αγαπημένη του είναι Ελβετή αριστοκράτισσα η Ανούκ Γουινζερίντ και οι δυο τους έκαναν έναν πολύ στιλάτο γάμο στην εξοχή.

Το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλλει το γάμο του στο παρελθόν λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού αποφάσισε να κάνει τον γάμο του με λίγα άτομα και προσαρμοσμένο στη νέα εποχή.

Οι δυο τους έδωσαν στη δημοσιότητα μία και μοναδική φωτογραφία από την τελετή.

Ο γαμπρός ήταν ντυμένος με μπλε κοστούμι και η νύφη με λιτό νυφικό με ουρά που έπεφτε μέχρι το πάτωμα και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Ο 78χρονος Μικ Τζάγκερ έχει 8 παιδιά, καρπούς των σχέσεών του με 5 γυναίκες, με την μεγαλύτερή του κόρη Κάρις, να είναι 48 ετών και το μικρότερο παιδί του είναι 5 ετών.

Ο Τζάγκερ απέκτησε την Κάρις από την σύντομη σχέση του με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ, ενώ τον επόμενο χρόνο απέκτησε την κόρη του Τζέιντ, με την τότε σύζυγό του, Μπιάνκα.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones απέκτησε στην συνέχεια 4 ακόμη παιδιά με την Τζέρι Χολ, την κόρη του Ελίζαμπεθ (37ετών), την Τζόρτζια (30) και τους γιους του Τζέιμς (36ετών) και Γκάμπριελ (23).

Η σχέση του Τζάγκερ με την Τζέρι Χολ έληξε, όταν έγινε γνωστό ότι ο καλλιτέχνης διατηρούσε σχέση με το μοντέλο από τη Βραζιλία Luciana Himenez Morad, με την οποία απέκτησε το έβδομό του παιδί, τον Λούκας, 19 ετών.

Παρόλο που δεν είναι παντρεμένοι, η τωρινή σύντροφος του Τζάγκερ δηλώνει πως η σχέση μεταξύ των δύο είναι πολύ καλή

anouk winzenried gabriel jagger 21

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved