Αστον Κούτσερ – Μίλα Κούνις: “Δεν πλένουμε τα παιδιά μας κάθε μέρα, αν δεν φαίνεται η βρωμιά πάνω τους”

POP UP TEAM
/
29 Ιουλίου, 2021

“Αν δεν φαίνεται η βρωμιά πάνω τους δεν έχει νόημα να τα κάνουμε μπάνιο” τονίζουν η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ και δεν κάνουν πλάκα.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ είναι ζευγάρι που δεν μοιάζει με τα αντίστοιχα του Χόλιγουντ. Οι δυο τους ζουν διαφορετικά μαζί με τα παιδιά τους, έχοντας υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο με το περιβάλλον γύρω τους.

Ξεκινώντας από το σπίτι τους, που είναι μια μοντέρνα αγροικία από ξύλο, τσιμέντο και γυαλί που δεν θυμίζει σε τίποτα τα μεγαλοπρεπή και χλιδάτα ακίνητα που έχουν συνηθίσει να βλέπουμε από σταρ του Χόλιγουντ, μέχρι το κάθε πότε κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους. 

Το ζευγάρι των διάσημων ηθοποιών έχει δύο παιδιά, την 6χρονη Γουάιατ Ιζαμπέλ και τον 4χρονο Ντιμίτρι Πόρτγουντ. Και οι δυο τους συμφώνησαν ότι δεν πρέπει να κάνουν συχνά μπάνιο με αφρόλουτρο κάθε μέρα για να μην αφαιρούν τα φυσικά έλαια του δέρματός τους. 

Η Μίλα Κούνις τόνισε ότι όταν ήταν μικρή δεν είχε ζεστό νερό στο σπίτι της, οπότε δεν έκανε μπάνιο κάθε μέρα. Και αυτό εξακολουθεί να κάνει για τα παιδιά της, αν και πλέον το ζεστό νερό δεν είναι πρόβλημα για την ίδια…

“Δεν είχα ζεστό νερό όταν ήμουν παιδί, επομένως δεν έκανα πολύ συχνά ντους. Αλλά κι όταν απέκτησα τα παιδιά μου, δεν τα πλένω καθημερινά. Δεν ήμουν ο τύπος γονέα που κάνει μπάνιο κάθε μέρα τα νεογέννητα παιδιά του”.

“Έτσι νιώθουμε κι εμείς για τα παιδιά μας” είπε η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ να προσθέτει: “Εάν μπορείς να δεις τη βρωμιά επάνω τους τότε τα πλένεις. Διαφορετικά δεν έχει νόημα”.

Όσο για το κάθε πότε πλένονται οι ίδιοι, η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ δήλωσαν ότι πλένονται κάθε μέρα αλλά δεν χρησιμοποιούν αφρόλουτρο συνέχεια. “Πλένω τις μασχάλες μου και τον καβάλο μου καθημερινά και τίποτε άλλο” τόνισε ο Κούτσερ για τη χρήση αφρόλουτρου.

Ωστόσο πλένουν το πρόσωπό τους συχνά, τουλάχιστον δύο φορές τη μέρα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved