George Clooney: Η βοήθεια στους κατοίκους της λίμνης Κόμο που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις

POP UP TEAM
/
2 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού στα σημεία των καταστροφών.

“Είναι χειρότερα από ό,τι πίστευα” είπε ο George Clooney μιλώντας στην ιταλική τηλεόραση που κάλυπτε τις καταστροφικές συνέπειες των βροχοπτώσεων στη λίμνη Κόμο.

Ο διάσημος ηθοποιός που μένει σε ένα εντυπωσιακό σπίτι στην περιοχή μαζί με την οικογένειά του αποφάσισε να βοηθήσει τους πληγέντες από τις βροχοπτώσεις και βρέθηκε στο σημείο των καταστροφών. Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα περίπου 60 κάτοικοι της περιοχής χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ο Clooney μια μέρα μετά τις καταστροφές βρέθηκε στο σημείο και βοήθησε τους ντόπιους να καθαρίσουν τις ζημιές. Μιλώντας στους Times ένας κάτοικος της περιοχής είπε “Ο Clooney ήρθε αμέσως στο δημαρχείο για να δει τι συνέβη και του δείξαμε τις ζημιές. Είπε αμέσως ότι ήθελε να βοηθήσει. Μαζεύουμε χρήματα και νομίζω θα χρησιμοποιήσει και τις δικές του γνωριμίες για να βοηθήσει τους άστεγους”.

Ο ηθοποιός είπε στα κανάλια πως “μίλησα με τον δήμαρχο και θα χρειαστεί πολλή δουλειά και εκατομμύρια δολάρια αλλά αυτή η πόλη είναι δυνατή. Θα αντιδράσει και θα επιστρέψει καλύτερη από πριν. Είναι μια ανθεκτική πόλη”

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved