Johnny Depp- Amber Heard: Νέα εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη για τα χρήματα του διαζυγίου τους

POP UP TEAM
/
6 Αυγούστου, 2021

Ο ηθοποιός πήρε άδεια από το δικαστήριο να ερευνήσει τη φιλανθρωπική δωρεά της Heard.

To 2018 η Amber Heard είχε πάρει 7 εκατομμύρια μετά το διαζύγιο με τον Johnny Depp και όπως είχε δηλώσει είχε δωρίσει 1 εκατομμύριο σε παιδικό νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Μάλιστα, το νοσοκομείο είχε αναγνωρίσει τη δωρεά και είχε ευχαριστήσει δημόσια την ηθοποιό.

Ένα δικαστήριο στη Νέα Υόρκη, τρία χρόνια μετά, αποφάσισε ότι ο Johnny Depp έχει το δικαίωμα να ερευνήσει κατά πόσο ένα μέρος των χρημάτων που πήρε από το διαζύγιο δόθηκε για τη δωρεά στο νοσοκομείο αλλά και την ένωση ACLU, κάτι που ο σταρ είχε αμφισβητήσει στην αίτηση που έκανε στο δικαστήριο.

Η νομική ομάδα του Johnny Depp ζήτησε από τους οργανισμούς να δηλώσουν πόσα χρήματα πήραν από την Heard, όμως χρειάστηκε η δικαστική εντολή για να μπορέσουν να δοθούν στη δημοσιότητα αυτά τα στοιχεία.

Η πλευρά της Heard υποστηρίζει ότι η ηθοποιός σκοπεύει να κάνει τη δωρεά στο ACLU χωρίς να δίνει ακριβής ημερομηνίες για το πότε θα γίνει αυτό: “Σκοπεύει να δώσει τα 7 εκατομμύρια αλλά δεν μπορεί να το κάνει ακόμα. Θα το κάνει όταν μπορέσει. Αλλά έχει ήδη δώσει ένα σημαντικό ποσό και στους δύο οργανισμούς” είπε η δικηγόρος της ηθοποιού.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved