Cameron Diaz: Η πρώτη φωτογραφία της αξιολάτρευτης κόρης της, Raddix

POP UP TEAM
/
10 Αυγούστου, 2021

Η 48χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις αρχές του 2020.

Η Cameron Diaz τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως απέχει από τον κινηματογράφο και αυτό διότι εδώ και πολύ καιρό έχει πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, κυνηγώντας άλλα πρότζεκτ και χαρίζοντας στην κόρη της, Raddix, μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ουδέποτε μέχρι τώρα δεν είχαμε δει φωτογραφία της μικρής, αφού η ηθοποιός αλλά και ο σύζυγός της, Benji Madden και μέλος του μουσικού συγκροτήματος, Good Charlotte, ήθελαν να κρατούν την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, ένα τόσο διάσημο ζευγάρι με αυτό το στάτους, δύσκολα θα μπορούσε να μείνει καιρό εκτός του παιχνιδιού των παπαράτσι.

Χθες, κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του ζευγαριού, ίσως η πρώτη με την κόρη τους, όπου ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε ενώ βρίσκονταν για βόλτα στο Λος Άντζελες, όπου και μένουν. Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία της Raddix, η οποία φαίνεται πως μοιάζει αρκετά στον μπαμπά της και είναι αξιολάτρευτη.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τη γέννηση της κόρης τους στις αρχές του 2020, ξεκινώντας όπως είχαν δηλώσει τη νέα δεκαετία με τον καλύτερο τρόπο. Όπως είχαν υπογραμμίσει, δεν επρόκειτο να ανεβάσουν καμία φωτογραφία του μωρού τους, όπως και έκαναν, αφού μέχρι τώρα κανένας από τους δύο δεν είχε ανεβάσει ούτε τη σκιά της μικρής Rad, όπως τη φωνάζουν.

 

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden είναι παντρεμένοι από το 2015, πραγματοποιώντας μία μυστική τελετή υπό άκρα μυστικότητα, αφού κανείς δεν είχε πάρει είδηση καλά καλά τη σχέση τους. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του δίδυμου αδερφού του Madden, Joel, ο οποίος είναι χρόνια παντρεμένος με την πολύ καλή φίλη της Diaz, Nicole Richie. “Είναι ο σύντροφός μου στη ζωή, στα πάντα. Ποτέ δεν είχα κάποιον να με υποστηρίζει τόσο πολύ και να να μου δίνει κουράγιο να είμαι ο εαυτός μου αλλά και να εξερευνώ κομμάτια αυτού. Ο σύζυγός μου ήταν ικανός να μου δείξει τι σημαίνει να είσαι ίσος με τον άλλο. Έχω μάθει τόσα πολλά από εκείνον. Τον βλέπω κάθε ημέρα και με εμπνέει. Νιώθω τόσο τυχερή”, είχε δηλώσει κάποια χρόνια νωρίτερα η ηθοποιός για τον σύζυγό της, με τον οποίο κατάφερε να αποκτήσει το happy ending που μέχρι τότε δεν είχε συμβεί στη ζωή της.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved