Pierce Brosnan: Η αφιέρωση στη σύζυγό του για τα 20 χρόνια γάμου είναι η απόδειξη της παντοτινής αγάπης

POP UP TEAM
/
10 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο ηθοποιός ανέβασε μία throwback φωτογραφία με τη γυναίκα του, Keely, για να γιορτάσει την επέτειό τους.

Η ιστορία μάς έχει δείξει πως ελάχιστα είναι τα ζευγάρια που περνούν το τεστ του χρόνου και ειδικότερα εκείνα που βρίσκονται στο Hollywood υπό το άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι και το απαιτητικό πρόγραμμα της δουλειάς. Ένας από τους ηθοποιούς που βρήκε τον αληθινό έρωτα και μέχρι σήμερα δεν σκοπεύει να τον αφήσει είναι ο Pierce Brosnan.

Ο 68χρονος ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έκλεισε 20 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Keely, με την οποία ύστερα από τόσο καιρό δηλώνει το ίδιο ερωτευμένος. Πιο συγκεκριμένα, ο κινηματογραφικός James Bond, ανήρτησε δύο φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram, μία από την αρχή της σχέσης τους και μία σημερινή, γράφοντας στο caption: “Χαρούμενη επέτειος αγάπη μου, Keely. Η αγάπη μου για σένα μεγαλώνει παντοτινά.” 

Η ιδιαίτερη σχέση τους
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994 σε ένα πάρτι, αφού ο Brosnan είχε χάσει την πρώτη του γυναίκα από καρκίνο το 1991. Οι δυο τους αμέσως κατάλαβαν πως μαζί είχαν χημεία και από το πρώτο τους ραντεβού, έγιναν αχώριστοι. Το 2001 παντρεύτηκαν σε μία τελετή στην Ιρλανδία, όπου η κόρη του από τον πρώτο του γάμο διατέλεσε παράνυμφη, δηλώνοντας χαρούμενη για τον πατέρα της. Δυστυχώς, το 2013 ο Brosnan αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για πάντα και την κόρη του, η οποία έφυγε με τον ίδιο άσχημο τρόπο όπως και η μητέρα της. Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός, η Keely τον βοήθησε αρκετά στο να ξεπεράσει τον χαμό των αγαπημένων του προσώπων και υπήρξε ο βράχος του όλα αυτά τα χρόνια.

Με τη σειρά της και η σύζυγός του, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο τους, γράφοντας: “Είναι ακόμα ο ένας! Χαρούμενη 20στη επέτειος. Σ’ευχαριστώ για το δώρο της αγάπης και της φιλίας σου. Ο κόσμος είναι πιο όμορφος με εσένα μέσα.”

 Το μυστικό του γάμου τους
Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Brosnan είχε δηλώσει πως το μυστικό της ευτυχίας τους βρίσκεται στο ότι περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.”Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε ένα σύντομο ταξίδι στην Σάντα Μπάρμπαρα – πήγαμε για ένα ρομαντικό τριήμερο για να δούμε σπίτια και να πιούμε καλό κρασί. Δεν ακούσαμε καθόλου μουσική, αλλά ακούσαμε τους ήχους της φωνής μας.”, είχε πει στο περιοδικό People το 2017. Για εκείνον λοιπόν ένα ποτήρι κρασί, η σύζυγός του και το ηλιοβασίλεμα είναι αρκετά ώστε να πει πως είχε μία όμορφη ημέρα.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved