Kylie Jenner: Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος είναι έγκυος για δεύτερη φορά

POP UP TEAM
/
23 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η επιχειρηματίας είχε μοιραστεί την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Ύστερα από τη δήλωση της Caitlyn Jenner ότι περιμένει το 19ο εγγόνι της, τα μέσα προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μάθουν ποιο από τα παιδιά της πρόκειται να φέρει σύντομα στον κόσμο το νέο μέλος στην οικογένειά τους. Χωρίς να περάσουν πολλές μέρες αναμονής, το πήρε το ποτάμι και κυκλοφόρησε πως τελικά η κόρη της και δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Η επιχειρηματίας που πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 24 της ενώ ανακοίνωσε την επέκταση του brand της, κάνοντας ένα sneak peek της σειράς μαγιό που πρόκειται να λανσάρει σύντομα, αποφάσισε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να χαρίσει ένα αδερφάκι στην 3 ετών κόρη της, Stormi.

Η Jenner ενώ είχε χωρίσει με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ράπερ Travis Scott, είχε διατηρήσει μαζί του μια εξαιρετική σχέση για χάρη της κόρης τους. Τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί επανασύνδεσης είχαν φουντώσει ξανά, με την τελευταία είδηση να επιβεβαιώνει για τα καλά το στάτους της σχέσης τους.

Η μικρότερη αδερφή των Kardashian είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ήθελε να κάνει πολλά παιδιά, τουλάχιστον 4, από τη στιγμή που και η ίδια είχε μεγαλώσει σε μία μεγάλη οικογένεια. Τον περασμένο Απρίλιο, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στα 7 παιδιά, με την ίδια να έχει συνέχεια στο μυαλό της την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού.

Η μητέρα της και μάνατζέρ της, Kris Jenner, έχει εξυμνήσει ουκ ολίγες φορές τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνει τη Stormi και αλλά και το πόσο καλή μαμά είναι, βάζοντας ως προτεραιότητα και μόνο το παιδί ακόμα κι αν βρίσκεται εν μέσω ενός πολύ σημαντικό meeting.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved