Brooke Shields: Στέλνει την κόρη της στο πανεπιστήμιο με δάκρυα στα μάτια

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η 56χρονη ηθοποιός αποχαιρέτησε τη μεγαλύτερη κόρη της, Rowan, η οποία ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ο χρόνος κυλάει σαν το νερό και κανείς από εμάς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Αυτό θα ευχόταν να μπορούσε να κάνει η Brooke Shields, η οποία αναγκάστηκε να αποχωριστεί προσωρινά τη μεγαλύτερη κόρη της, η οποία ξεκινά με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά το πανεπιστημίο.

Η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της στο campus της 18χρονης Rowan, για να την εγκαταστήσουν και να την αποχαιρετήσουν όπως έπρεπε. Η διάσημη μαμά, φυσικά, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, για να μοιραστεί αυτή την ευχάριστη και συνάμα δύσκολη στιγμή για εκείνη με τους followers της.

“Το ξεχωριστό και μοναδικό κοριτσάκι μου ανοίγει τα φτερά του. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είμαστε πολύ περήφανοι για εσένα. Αυτή ήταν η πιο στενάχωρη βόλτα που χρειάστηκε να κάνω. Αλλά το μωρό μου ξεκινά μία από τις πιο σημαντικές περιπέτειες της ζωής της μέχρι σήμερα. Τώρα”, έγραψε συγκινημένη η 56χρονη Shields, που βρέθηκε στο πανεπιστήμιο με τον σύζυγό της και σεναριογράφο Chris Henchy και τη 15χρονη κόρη τους, Grier.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός μοιράζεται με τους followers της σημαντικές στιγμές των παιδιών της, αφού η διάσημη ηθοποιός περνά αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Συχνά, δε, αναρτά πολλές φωτογραφίες μαζί τους, όπου μάλιστα λατρεύει να είναι ντυμένες με τα ίδια outfits, όπως έκανε πριν από λίγες εβδομάδες στην παραλία. Τον Ιούνιο η περήφανη μαμά είχε αναρτήσει στιγμιότυπα από την αποφοίτηση της Rowan, όπου μάλιστα η 18χρονη είχε ερμηνεύσει ένα κομμάτι κατά την τελετή.

Ενώ λίγο νωρίτερα είχε μοιραστεί με όλους εμάς ότι στον χορό του σχολείου η κόρη της είχε δανειστεί το φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια στις Χρυσές Σφαίρες του 1998.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved