Ben Affleck: Οι φωτογραφίες στο κοσμηματοπωλείο με την μητέρα του και τον γιο του

POP UP TEAM
/
25 Αυγούστου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Οι φωτογραφίες στο κοσμηματοπωλείο με την μητέρα του και τον γιο του.

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έχουν πάει τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο αφού όχι μόνο σκέφτονται να μετακομίσουν στην ίδια πόλη- ίσως και στο ίδιο σπίτι- αλλά έχουν αρχίσει να κάνουν παρέα όλοι μαζί με τα παιδιά τους.

Οι fans των Βennifer έχουν ακόμα ένα λόγο για να ενθουσιάζονται αφού φαίνεται ότι οι φήμες περί αρραβώνα φουντώνουν με τον σταρ να φωτογραφίζεται σε κατάστημα με κοσμήματα να κοιτάζει δαχτυλίδια. 

Ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μια βόλτα με τον γιο του και τη μητέρα του σε εμπορικό κέντρο στο Λος Άντζελες και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι να κοιτάζει μονόπετρα στο κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co.

Οι φωτογραφίες του Affleck δημοσιεύτηκαν λίγες μέρες μετά τη βόλτα που είχε κάνει μαζί με τα παιδιά του, την Jennifer Lopez και τα παιδιά της σε θεματικό πάρκο στο Λος Άντζελες, δείχνοντας ότι σκέφτονται σοβαρά για τη σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι δεν θέλει να πάρει βιαστικές αποφάσεις αλλά θέλουν να εστιάσουν στις καλές σχέσεις των παιδιών τους πριν επιστρέψουν στο σχολείο και στην καθημερινότητά τους. Η Lopez άλλωστε έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες ώστε να βρίσκεται κοντά στον ηθοποιό, ενώ έχει ήδη βρει σχολείο για τα παιδιά της στην πόλη.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved